5 terase pe care trebuie să le încerci în această vară

Dacă vara trecută am trăit-o cu emoții și incertitudine, vara aceasta se pare că lucrurile revin la normalitatea de dinainte de pandemie, așa că e cazul să ieși cât mai mult în oraș și să te bucuri de relaxarea măsurilor de restricție, mai ales dacă te-ai vaccinat. Ca de obicei, îți venim în ajutor cu câteva recomandări de terase pe care trebuie să le încerci.

FlipFlop

Adresa: Dacia 139  | Telefon: 0771.205.071

FilpFlop este primul loc din București care introduce conceptul de Bistrotecă, pe care proprietarii îl descriu ca locul de întâlnire al muzicii bune cu mâncarea bună. Ba chiar te îndeamnă să dansezi cu un burger în mână, să le încerci toate cocktailurile și să te simți la fel de confortabil la ei pe terasă ca atunci când mergi în șlapi. Terasa are pietriș pe jos, un aspect de luat în considerare dacă te-ai săturat de asfalt sau dacă ești pe tocuri, iar vibe-ul este unul cât se poate de bun, așa cum se găsește numai la o bistrotecă.


Curtea Școalei

Adresa: Școalei 8 | Telefon: 0729.589.011

Curtea Școalei este o terasă plasată în curtea unei superbe case vechi din centrul Bucureștiului. Găsești aici bere artizanală, sirop cu sifon, prosecco și multe alte băuturi bune, dar și piese de teatru în aer liber sau concerte. Atmosfera este relaxată și plăcută, perfectă pentru orice seară de vară.


Grădina Monteoru

Adresa: Victoriei 115 | Telefon: 0732.225.588

Grădina Monteoru nu este doar o terasă plăcută și răcoroasă, dar și un loc unde se întâmplă multe evenimente, cum ar fi concerte de hip hop, party-uri techno sau târguri de haine vintage și accesorii create de artiști locali. În plus, au și o terasă suspendată printre copaci.


A1

Adresa: Piața Amzei 1 | Telefon: 0770.901.409

A1 este cu siguranță una dintre cele mai hip terase din oraș, fiind frecventată de o bună parte din comunitatea creativă a Bucureștiului. În ultima perioadă, colțul de aici a devenit și unul dintre cele mai aglomerate din oraș, având în proximitate multe alte locuri populare. Așadar, merită să treci pe aici să stai preț de o bere craft, ca să vezi care-i treaba cu tot hype-ul din jurul acestui loc.


Londohome

Adresa: General David Praporgescu 31 | Telefon: 0744.629.499

Terasa Londohome este ferită de aglomerația din centrul orașului, chiar dacă este poziționată extrem de central. Și aici se întâmplă tot felul de lucruri, de la sesiuni de gătit, la lecturi publice și lansări de carte, ateliere de scriere creativă sau concerte acustice. Neapărat să treci pe aici atunci când ai chef de o zi petrecută într-o atmosferă boemă.

  • Text de Gruia Dragomir.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter