ROMANIAN CREATIVE WEEK 2021 - pentru mine…

 1. RCW a reușit să mobilizeze tot orașul Iași și să facă parte din viața lui o perioadă semnificativă.
 2. A reușit cu adevărat să aducă majoritatea profesiilor creative în aceleași spații și într-un dialog constructiv și complex remarcabil.
 3. Presa a fost mobilizată exemplar iar reacțiile au fost pe măsură.
 4. Au fost aduși de la București o serie de oameni importanți din mass & social  media – cu rezultate remarcabile.
 5. Evenimentele de Land-Art chiar au fost integrate spațial și mediatic în viața și arhitectura orașului.
 6. A reușit să creeze un nou etalon al show-urilor de fashion în România – tehnic și organizatoric, bucuria mea de a coordona din nou un volum atât de mare și de complex de colecții fiind imensă.
 7. A reușit să facă să renască un fenomen național de modă: ROMANIAN FASHION WEEK – al cărui Director Artistic am fost timp de 10 ani – și care dispăruse de cam tot atâția.
 8. A reușit să aducă împreună, pe același podium, toate cele mai importante Universități cu profil de fashion din țară: Cluj / București / Timișoara.
 9. A oferit cadrul optim sărbătoririi a 50 de ani a UNArte București, secția Modă – un eveniment istoric în învățământul de profil românesc.
 10.  Mi-au prilejuit întâlnirea cu o serie de designeri pe care-i știam de zeci de ani, de o calitate autentică, și cu noua generație de creativi în fashion-ul autohton de un potențial imens.

ROMANIAN CREATIVE WEEK – un imens succes – în special în Fashion & LifeStyle. Respect!

 • FOTO: “The Storyalist”- Dacian S Foldi
 • Text de ALIN GĂLĂŢESCU, Senior Editor

Alin Gălățescu, Senior editor Zile și Nopți

Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING - SUM­MER - EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

 • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter