GOOD VIBES ŞI BOARD GAMES

Doar imaginați-vă - câțiva prieteni, o cafea rece și un joc bun alături de un apus pe măsură. Pentru că vara este despre distracție și amintiri, cu toții căutăm locuri și experiențe care să ne ajute să ne creem vacanța perfectă. Așadar, pentru că nu este la îndemâna tuturor evadarea din capitală și refugierea la mare în fiecare weekend, petrecerea timpului în parc, la piscină sau la o terasă, jucând un joc distractiv, poate fi un mod ideal de a te destinde. Așadar, jocuri precum Catan, Activity, Jenga, Rummy sau chiar clasicele jocuri de cărți și sah te așteaptă seara, pe răcoare, alături de o cafea rece și câțiva prieteni, să te distreze și să te ajute să te relaxezi.

 Journey Pub – Strada George Enescu nr. 27

Așa cum deja ne transmite și numele, Journey reprezintă mai mult decât un spațiu format din camere distincte, cu atmosferă și povești aparte. Pub-ul reprezintă un loc reunit de o frumoasă pasiune: călătoritul. Așadar, ajuns acolo, pe o străduță din inima Bucureștiului, în funcție de preferințe, poți alege să petreci câteva ore magice într-una dintre cele 4 încăperi. De la Salonul cu Baloane Călătoare, Camera Fluturilor, Camera de relaxare, împânzite de baloane, roiuri de fluturi și desene care funcționează precum un jurnal de călătorie, până la Salonul cu Norișori și terasă, o mare grădină verde, friendly și extrem de cozy. Pe lânga mâncarea gustoasă și diversitatea întregului spațiu, Journey pune la dispoziție și o mare varietate de jocuri de societate, interactive, fun și care îți pun la încercare imaginația, atenția și lucrul în echipă. Astfel, pe lângă un timp de calitate petrecut alături de cei dragi, îți poți exersa și diverse skill-uri sau testa competivitatea.

Tucano Coffee Guatemala – Calea Dorobanți 18

Cum sună o călătorie într-o zonă africană?! Tucano Coffee Guatemala are o tematică aparte, reproducând într-un mod îndrăzneț o zona exotică a continentului african. Întreg spațiul este cool și fresh - de la  decor și angajați, în mare parte tineri, mereu zâmbitori, sociabili și serviabili, care îți oferă un vibe bun și până la cafeaua bună, atent selecționată. Pe lângă băuturi, savurate din terasa ce are deschidere la bulevardul principal, te poți bucura și de sandwich-uri, croissante sau alte produse deja preparate, ce vor face un super combo cu jocul de pe masă, pentru că Tucano pune la dispoziție și câteva jocuri ce te vor face să te simți din nou copil și te vor ajuta să îți iei gândul pentru câteva momente de la grijile cotidiene. Un lucru trebuie menționat și reținut: dată fiind deteriorarea anumitor jocuri, acestea vor fi înlocuite cu unele noi și așteaptă să fie ,,inaugurate” în luna august.

Lente – Strada Dionisie Lupu 78 

Lente este un spațiu care îți conferă sentimentul că te afli în sufrageria unui bun și vechi prieten, fiind amenajat într-o veche casă impozantă. Arhitectura acesteia este bine păstrată iar terasa este discret înconjurată de mult verde și plante. Întreaga atmosferă este plăcută, muzica bună și dacă ești iubitor de animale, ai ocazia să te întâlnești des cu o pisică la picioarele tale care așteaptă să fie mângâiată și alintată. Deși nu ai posibilitatea să te bucuri de un joc de pe terasă, interiorul casei este răcoros, intim și plăcut, având la dispoziție o mare varietate de jocuri. Așadar, trebuie să vii înarmat fie cu ,,răbdare”, fie deja împăcat cu gândul că vei dori să te reîntorci în curând pentru că îți va fi destul de greu să alegi doar un joc, existând multe variante, toate la fel de tentante.

Snakes & Wizards -  Strada Ilarie Chendi nr.5

Snakes & Wizards, sau mai bine zis tărâmul ideal pentru iubitorii de jocuri. Dacă îți place să îți petreci timpul liber alături de prieteni și de un joc bun, sau dacă pur și simplu vrei să ieși din rutină încercând să îți petreci și altfel weekendul decât în parc sau mall, Snakes & Wizards este colțul de rai pe care îl căutai. Atmosfera este una destinsă, toate persoanele de acolo fiind deschise la distracție și la evadarea din realitate, iar fiecare masă spune o poveste diferită prin intermediul jocurilor alese. Cu un decor simplu dar plăcut, acest loc te va teleporta cu siguranță în copilărie, mai exact în mijlocul unui mare magazin cu multe jucării care mai de care mai interesante. Astfel, aici poți găsi peste 200 de jocuri de societate și mese de foosball, iar pentru persoanele care preferă alternativa digitală, cafeneaua pune la dispoziție și console XBOX și PlayStation, făcând fericit orice tip de gamer.

Text de MĂDĂLINA LEFTER

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter