5 locuri unde mănânci coaste bune în București

E greu să te lupți cu pofta de coaste, atunci când aceasta te lovește. Așa că, în loc să-i reziști, mai bine te faci frate cu ea și o scoți în oraș la un date cu unele dintre cele bune coaste din oraș. Mai ales că poate te-ai săturat să tot bagi salată după salată și bodyshaming-ul oricum nu-l mai practică nimeni. Iată, așadar, 5 locuri unde garantat nu vei fii dezamăgit de porția de coaste din farfurie:

Energiea

La Energiea coastele au avut întotdeauna un loc de cinste în meniu. Se poate spune că este unul dintre preparatele vedetă ale acestui loc și nu sunt puțini cei care le pun pe prima poziție atunci când sunt întrebați de cele mai bune coaste din oraș. Ține cont că că porția de coaste de aici e imensă și vine cu cartofi prăjiți și salată.

Adresă: Brezoianu 4

Telefon: 0736.374.432

Waterloo Taverne Restaurant

Waterloo este un restaurant cu specific belgian, are o terasă frumoasă și răcoroasă și multe beri excepționale în meniu. Însă, aici poți mânca și unele dintre cele mai gustoase porții de coaste din oraș. Merg numai bine cu o bere cu multe grade, deoarece coastele de aici sunt un pic mai grase și mai suculente, așa cum le place belgienilor.

Adresă: Traian 188

Telefon: 0771.287.901

Modelier

Modelier este un loc renumit mai ales pentru burgeri, dar ar fi păcat să treci pe aici și să nu încerci și coastele, care, dacă n-ar fi încă pandemie, te-ar face să te lingi pe degete, le propriu. Și cele de aici vin într-o porție generoasă, cu cartofi și o salată fresh de porumb și castravete.  

Adresă: Duzilor 12

Telefon: 0799.630.693

Switch.Eat

Un lucru pe care trebuie neapărat să-l știi despre porția de coaste de la Switch.Eat, în afară de faptul că este demențială, este și că e imensă, are în jur de 500 de gr. Așa se explică și faptul că au în meniu și jumătate de porție de coaste. Aici coastele sunt gătite sous vide în crustă de condimente și sos BBQ.

Adresă: Horei 34

Telefon: 0726.023.881

Hard Rock Cafe

Nu americanii au inventat coastele de porc, dar cu siguranță ei sunt cei care le-au acomodat cel mai bine în bucătăria lor. Așa că nu e de mirare că Hard Rock Cafe este un alt loc în care vei găsi unele dintre cele mai bune coaste din oraș. Ele vine la pachet cu cartofi, salată coleslaw și fasole, fix așa cum le place americanilor. 

Adresă: Kiseleff 32

Telefon: 0754.400.900

  • Text de Gruia Dragomir.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter