Peste 60 de posturi de Manager Trainee disponibile pentru studenți și nu numai

Ești la facultate și vrei să câștigi mai mulți bani? Ai terminat recent facultatea și vrei să înveți să conduci un restaurant? Atunci, aplică pentru unul din cele peste 60 de posturi de Manager Trainee disponibile la McDonald’s în București, Brașov, Sibiu, Cluj, Oradea, Zalău, Râmnicu Vâlcea sau alte mari orașe din țară.

Intră pe secțiunea carieră a site-ului McDonald’s pentru mai multe detalii cu privire la procesul de recrutare.

De ce să mă angajez ca Manager Trainee?

În fiecare an, mulți tineri își încep cariera la McDonald’s ca Manager Trainee.

„Participarea în programul de Manager Trainee este o sursă de dezvoltare și învățare continuă, experiența nefiind necesară în momentul angajării. Pe lângă mediul de lucru dinamic care te încurajează să-ți descoperi potențialul, salariul atractiv și programele de dezvoltare personală sunt câteva dintre beneficiile unui Manager Trainee.spune Monica Zdrancota, Director de Resurse Umane la Premier Restaurants România.

Dacă ești pasionat de management, îți dorești să te dezvolți în fiecare zi și să înveți cum să devii un viitor manager de succes, echipa McDonald’s te așteaptă să i te alături și să aplici pentru unul dintre posturile de Manager Trainee disponibile.

Ce beneficii am?

McDonald’s oferă numeroase beneficii angajaților săi, printre care:

  • programe de training și oportunități de dezvoltare profesională
  • bonusuri și salariu atractiv
  • program flexibil

Pe lângă programul Manager Trainee, mai ai la dispoziție o ofertă variată de joburi disponibile la nivel național, printre care: lucrător comercial, Barista la McCafé sau Guest Experience Leader. Indiferent de post, un lucru este sigur: în calitate de angajat McDonald’s vei beneficia de un program de dezvoltare constant, un salariu atractiv, bonusuri, precum și programe de recunoaștere a performanței. 

Vino în echipa noastră!

 „Suntem în căutare de studenți și nu numai, care doresc să învețe cum se face management cu adevărat, mai ales într-un domeniu în continuă schimbare. Tinerii recrutați vor avea de câștigat o experiență profesională solidă, vor lucra alături de echipa noastră dinamică și vor primi tot sprijinul de care au nevoie”, mai spune Monica Zdrancota, Director de Resurse Umane, Premier Restaurants România.

Intră pe https://mcdonalds.ro/cariera pentru toate informațiile privind posturile disponibile, procesul de recrutare și avantajele de care beneficiezi ca angajat în echipa McDonald’s.