SUZUKI HYBRID, POTRIVIT TUTUROR la ARINOVIS MOTORS

Ce bine că drumurile ni s-au intersectat și poți descoperi cum împăcăm preocuparea față de mediu cu necesitatea unui consum redus de combustibil, având în continuare o performanță remarcabilă.

DE CE SĂ ALEGEM O MAȘINĂ SUZUKI CU SISTEM HYBRID?

Pentru că și noi, ca și tine, vrem să fim prietenoși cu mediul, să construim mașini moderne și sustenabile, fără să facem niciun compromis.

Dezvoltând mereu cele mai noi și eficiente tehnologii, accesibile tuturor, nu avem motive să ne oprim acum. Am ales Hybrid pentru că este cel mai dinamic sistem de propulsie alternativ.


Indiferent de arhitectura pe care o alegi - Mild Hybrid, Plug-In Hybrid sau Full Hybrid - în funcție de ce ți se potrivește mai bine, poți fi sigur că grijă ta față de mediu face diferența. Toate variantele Suzuki Hybrid reduc emisiile de dioxid de carbon și îmbunătățesc consumul de carburant. Rezultatul e clar: costuri de mentenanță mai scăzute, un mediu mai curat prin reducerea emisiilor de CO2 și a gazelor cu efect de seră, reducerea consumului de carburant prin folosirea energiei la frânare și reducerea zgomotului la pornire și demaraj pentru diminuarea poluării fonice.

Funcționarea unei mașini Hybrid se bazează pe motorul cu combustie internă, însă acesta este asistat în permanență și de motorul electric.

SUZUKI HYBRID prin dealer-ul ARINOVIS MOTORS vine cu o gamă de mașini care se comportă diferit în funcție de sistemele folosite. Astfel putem diferenția 3 tipuri de modele Hybrid:

SISTEMELE MILD HYBRID de 12V și 48V. Mild Hybrid de 12V se regăsește pe modelele Ignis și Swift și este compusă dintr-un starter-generator (ISG) și o baterie Li-Ion de 10Ah, oferind asistență motorului pentru a economisi carburant. Mild Hybrid de 48V disponibil pe Suzuki Vitara, Sx4 S-Cross și Swift Sport funcționează pe același principiu, însă au o capacitate mai mare de stocare a energiei. Sistemul hybrid de 48V promite emisii de CO2 cu 20% mai mici, cuplu motor mai mare și un consum (calculat la standardele WLTP) cu 15% mai bun. 

SISTEMUL PLUG-IN HYBRID de pe ACROSS oferă economie de combustibil, emisii scăzute de CO2 și un demaraj excelent. Bateria de mare putere poate fi încărcată rapid acasă sau la o stație de încărcare. Sistemul Plug-In Hybrid are ca focus puterea celor două sisteme combinate (motor termic și electric), alături de o autonomie de 75km în modul electric.

SISTEMUL FULL HYBRID, disponibil pe SWACE asigură propulsia optimă folosind motorul electric, motorul termic sau pe amândouă în funcție de stilul de condus, pentru a maximiza plăcerea condusului cu accelerații puternice, liniare dar și cu emisii și consum de combustibil excelente.

Vă așteptăm la Showroom-ul ARINOVIS MOTORS, dealer-ul tău SUZUKI din Brașov pentru a testa modelele noastre HYBRID. 

PROFITĂ ACUM de programul RABLA 2021, garanția Suzuki de 3+7 ANI /200.000 km (motor, transmisie, turbo și sistem hybrid), asistență rutieră 3 ani inclusă și multe altele.

Arinovis Motors, dealer autorizat SUZUKI din 2008, are experiență de 13 ani în vânzări mașini, service auto și anvelope. Am dobândit experiență în asistarea clienților la cumpărare și în rezolvarea problemelor mecanice. Suntem mereu deschiși pentru a învăța și a dobândi noi cunoștințe în domeniu. Printre serviciile oferite de Arinovis Motors se numără: Vănzări mașini, Revizii, Mecanică și diagnoză, Constatare daune, ITP. 

Contact: Showroom: Brașov, Calea București nr. 249, 

Service: Brașov - Stupini, Calea Feldioarei nr. 57

Web: https://suzukibrasov.ro, FB/IG: @suzukibrasov

Telefon: 0268 515 514

E-mail: office@suzukibrasov.ro, service@suzukibrasov.ro