Festivalul Scrisorilor 2021 – eveniment în premieră în peisajul cultural românesc

Asociația HEARTH organizează, în perioada 17-19 septembrie 2021, prima ediție a Festivalului Scrisorilor; un eveniment cultural inedit, Festivalul Scrisorilor își propune să creeze o punte între generațiile de ieri și de azi prin apelul la nostalgie și curiozitate deopotrivă – nostalgia celor care cunosc emoția scrierii și așteptării unei scrisori și curiozitatea celor pentru care comunicarea instantanee este singura normalitate.

Festivalul Scrisorilor – un proiect cultural-educațional multidisciplinar – reunește nu mai puțin de 17 evenimente din sfera artelor vizuale, artelor spectacolului, filosofiei, istoriei și literaturii, desfășurate pe parcursul a trei zile, astfel că pasionații de cultură se pot bucura de o gamă variată de activități în cadrul festivalului. Dintre acestea, amintim: conferințe, expoziții de pictură, fotografie și texte, proiecții video și video-scrisori, dezbateri, trasee creative & treasure hunt, precum și atelierele de scriere creativă special organizate pentru liceeni.

Dintre invitații speciali pe care publicul îi poate întâlni pe parcursul celor trei zile, îi amintim pe: Nicolae Comănescu, Andrei Crăciun, Ada Galeș, Sebastian Grama, Nora Iuga, Cornel Moraru, Monica Neațu, Darie Nemeș Bota, Mihaela Popa, Victoria Răileanu, Ana Maria Sandu și actorii: Pavel Bârsan, Alma Boiangiu, Cătălin Coșarcă, Ana Donosa, Oana Dragnea, Florina Gleznea, Denis Imbrescu și Cristina Casian.

Agenda pe zile a Festivalului Scrisorilor poate fi consultată AICI. Participarea la toate activitățile din cadrul festivalului este GRATUITĂ.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter