Bike&Brunch cu observare de păsări și vizită la barajul castorilor

Sâmbătă, 25 septembrie, vă invităm la ferma de Biodiversitate Cobor… pe bicicletă.  Facem o vizită păsărilor din Colinele Transilvaniei şi familiei simpatice de castori, care şi-au construit baraj în zona de sud a destinaţiei Colinele Transilvaniei.

Vă invităm să "bicicliţi" în căutarea lor, până la Cobor, în comuna Ticuşul Vechi din județul Braşov.

Traseul este de poveste!

Plecăm la ora 9 dimineața din parcarea Cetății Făgăraşului. Urmărim drumul pe malul Oltului, trecem prin satele Şona, Hălmeag şi Felmer și ajungem la Cobor. Nivelul traseului este uşor spre mediu și are o lungime (tur+retur) de aproximativ 50 km, cu o diferenţă de nivel de 650 m.

Ghizii specializați, dedicaţi pentru cicloturism, de la Rent a Bike Sighișoara ne vor fi alături pe tot parcursul traseului, iar ghidul de păsărar ne va ajuta să ochim toate păsările din zonă.

Odată ajunși la Ferma de Biodiversitate Cobor, ne așezăm la umbră, ne răcorim cu un pahar de sirop rece,  ne bucurăm de un prânz sănătos, de vizita fermei și a satului.

Cum particip?

Participarea la eveniment de face în baza unei rezervări ferme, prin completarea formularului disponibil în eveniment, pe pagina de facebook a Fermei de Biodiversitate.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația Colinele Transilvaniei și promovează satul transilvănean, produsele locale și crearea de beneficii ce pot aduce schimbări în bine la nivel local, prin folosirea serviciilor locale.

Ferma de Biodiversitate Cobor

Ferma de Biodiversitate Cobor este un model de afacere verde de succes al Fundației Conservation Carpathia, ce are ca scop dezvoltarea comunității locale, într-un echilibru perfect cu natura.

Vă așteptăm la Ferma de Biodiversitate Cobor!

Date de contact:

www.cobor-farm.ro

facebook.com/FermaCobor

facebook.com/events/cobor-ferma-ecologica/

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter