Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/09/2021
Lifestyle

Little Prints și lecția despre cum să alegeți o suzetă potrivită pentru bebelușul vostru

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Little Prints și lecția despre cum să alegeți o suzetă potrivită pentru bebelușul vostru Share Little Prints și lecția despre cum să alegeți o suzetă potrivită pentru bebelușul vostru


V-ați gândit să alegeți o suzetă și să o prezentați bebelușului drept micul și poate primul său prieten. Însă, surpriză, cel mic nu o acceptă. Sau începe lungul șir de temeri despre cât de bine este să oferiți suzeta puiului de om. Ei bine, acum există variante diverse de suzete. Din gama premium sunt de amintit cele disponibile la Little Prints – de marcă Bibs sau Frigg. 

Suzetele Bibs sunt vestite în toată lumea. Au toate caracteristicile unor accesorii de calitate, care să elimine grijile părinților și să aibă și efectul scontat, adică cel de a calma bebelușul. Nu degeaba i se spune pacifier. Invenția americanilor este acum un accesoriu destul de popular în zilele noastre. 

Oferim sau nu o suzeta bebelușului?  

Nu se poate spune că există o rețetă a modului perfect în care ne putem crește și îngriji bebelușii. Însă în mod cert în cazul unora acea nevoie de securitate și de dragoste și căldură maternă îi face dependenți de sânul mamei. Un înlocuitor cel puțin pentru perioadele în care simte nevoia doar de a se calma, poate fi suzeta. Și nu orice fel de suzetă, ci una de calitate cum sunt cele puse la dispoziție în cadrul e-shop-ului Little Prints,.

Little Prints și lecția despre cum să alegeți o suzetă potrivită pentru bebelușul vostru

Bibs este un nume titan pe nișa aceasta. Suzetele Bibs au fost aduse pentru prima dată în România de cei de la Little Prints. Iar acum au o diversitate de modele și culori. Colecții precum Color, Couture, Supreme și de Lux sunt înșiruite aici. Descoperiți aici oferta: https://www.littleprints.ro/ro/collections/suzete.

Despre teama de a oferi sau nu suzeta trebuie să discutăm mai pe larg. Una din temeri este că cel mic se va dezobișnui de sân. Asta înseamnă că îi va fi afectată alimentația. Nicidecum, spun specialiștii. Suzetele de la Bibs și Frigg sunt create cu mare atenție și respectă forma anatomică. În plus, sunt moi și flexibile, căci nu sunt plastic pur, ci au în componența tetinei silicon alimentar sau latex. Adică sunt o imitație fidelă a sânului de mamă și astfel nu îi este afectat reflexul de supt.

O altă grijă este legată de faptul că cel mic va accepta sau nu suzeta și în ce măsură va crea o dependență de aceasta. În cazul suzetelor Bibs vorbim de imposibilitatea de a nu fi acceptate. Tocmai pentru că senzația la folosire este una plăcută și se simt ca la sânul mamei, cei mici vor accepta suzeta fără probleme. Cât despre dependența acestora de un accesoriu, este discutabil, căci pot fi la fel de bine dependenți de a ține degetul în gură spre exemplu. 

Este sigură pentru dezvoltarea sa pe termen lung? Din nou trebuie amintit faptul că din punct de vedere al calității suzetele Bibs sunt negreșit de rang premium. Încă o dată ne este demonstrat acest fapt și asta pentru că au formă anatomică și sunt ortodontice. Nu vor crea o presiune prea mare pe cerul gurii, pe dentiție, pe mandibulă atunci când sunt folosite, încât să vorbim despre probleme ale acestor zone, pe termen lung.

Ce au special aceste suzete

Sunt combinația perfectă între design, formă și culoare. Au o tetină perfectă chiar și pentru cei pretențioși. Sunt întruchiparea perfecțiunii în ceea ce privește modul în care copiază, în mod fidel, forma sânului și mai ales textura acestuia. Calmează, aduc liniște în toiul nopții și fac ca perioadele precum cele cu colici să fie mai ușor de parcurs.

Au o formă drăgălașă, dar și bine gândită. Veți descoperi, spre exemplu, pe cele în formă de fluture, însă decupate încât să nu acopere zona din jurul gurii și să provoace iritații. Au tetină ușor ieșită în relief, cel mic poate adormi cu suzeta fără probleme și această nu îi va bloca gurița sau fluxul de aer.

În nuanțe atractive, mate, culori calde ca din curcubeu rupte, suzetele Bibs sunt îndrăgite la scară largă implicit de mame din scena publică și influenceri. Descoperiți așadar o suzetă care va aduce mai multe zâmbete pe chipul bolfoșilor, care va acompania poate primele luni din viață și vor face să uitați scene de plâns. Sunt disponibile în funcție de vârstă, de la 0 luni până la 36 de luni.

Contact:

hello@littleprints.ro

cover foto: pexels.com

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută