S-au pus în vânzare biletele pentru One Jazz Festival 2021

A treia ediție a One Jazz Festival se va desfășura în 22-23 octombrie 2021, la ATP Tech Center (Bdul București nr. 67, Baia Mare).  Actuala ediție a acestui festival international de jazz va fi una "hibridă": offline-online.

14 artiști din 4 țări (România, Ungaria, Bulgaria, Spania), consacrați pe plan național și internațional, vor evolua pe scena sălii Auditorium din ATP Tech Center, după următorul program:

Vineri, 22 octombrie

♦ 19.00:  Essential Notes (România)

♦ 20.30: Zsolt Bende – Perspectives Trio (Ungaria)

Sâmbătă, 23 Octombrie

♦ 19.00: Adi Stoenescu Group (România/Bulgaria/Spania)

♦ 20.30: Barabás Lőrinc Quartet (Ungaria)

Prezentatorul festivalului va fi Virgil Mihaiu, scriitor, profesor de estetica jazzului  și primul jazzolog din Europa Central-Orientală cooptat în redacția "Down Beat" (mensualul de referință globală editat la Chicago).

Primele două ediții s-au desfășurat cu casa închisă.  Pentru ediția din 2021, biletele pentru acces loc în sală  (în limita locurilor disponibile), precum și biletele pentru acces online (livestreaming)  au fost puse în vânzare pe https://onejazz.ro,  începând cu 9 septembrie. Tot pe site-ul festivalului se găsesc și regulile de acces la festival, cu respectarea distanțării sociale.

Festivalul este organizat de Asociaţia One Sound.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter