Împreună pentru planeta noastră: O nouă colecție de povești despre sustenabilitate pe Netflix

Poveștile inspiră oamenii. Impresionanta epopee a planetei noastre domină vremurile în care trăim și este reflectată pe Netflix în moduri cât se poate de diferite: de la prietenia unui cineast cu o caracatiță în documentarul Înțelepciunea caracatiței  (laureat al premiului Oscar) la călătoriile lui Zac în Cu picioarele pe Pământ, cu Zac Efron.

Pentru a-i ajuta pe abonați să găsească mai ușor aceste povești extraordinare și să înțeleagă mai bine ce se întâmplă cu planeta noastră, am adunat peste 30 dintre aceste povești într-o nouă colecție Netflix, denumită „Together for Our Planet” (Împreună pentru planeta noastră). Colecția s-a lansat în pregătirea desfășurării conferinței ONU pentru schimbările climatice, COP26 din noiembrie.

Liderii mondiali se vor întâlni la Glasgow, în Scoția, pentru a-și reînnoi angajamentul de a contribui la o planetă mai curată, mai verde și mai sănătoasă pentru generațiile viitoare. Dar nu trebuie să fii unul dintre liderii lumii pentru a contribui la soluția acestor probleme. Acesta este motivul pentru care cei din spatele COP26 au făcut echipă cu Netflix la crearea acestei colecții.

Abonații pot viziona colecția aici sau oriunde altundeva unde vizionează de obicei titlurile Netflix și pot vedea cât de bogate și variate pot fi poveștile despre mediu. Aceste seriale, filme și programe speciale prezintă frumusețea reală a sistemelor care susțin viața pe Pământ (Planeta noastră) și bazele științifice ale schimbărilor climatice (Depășirea limitelor). Din colecție mai fac parte și thrillere captivante, cum ar fi Ragnarok, Frontiera verde și IO. Filme precum Minimaliștii ne arată moduri simple și optimiste de a fi mai responsabili în viața de zi cu zi, iar cele precum Plaja cu pinguini și Izzy în lumea ursuleților koala  pot încânta întreaga familie. Anumite titluri pot fi urmărite în limba engleză pe YouTube aici și fără abonament Netflix.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter