Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/10/2021
TV

Focus TV te invită în culisele întunecate ale epocii de aur franceze în noul serial Paris Police 1900

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Focus TV te invită în culisele întunecate ale epocii de aur franceze în noul serial Paris Police 1900 Share Focus TV te invită în culisele întunecate ale epocii de aur franceze în noul serial Paris Police 1900


Crime, șantaje, revolte, conspirații și lovituri de stat – La Belle Époque dezvăluită!

Focus Sat TV va transmite în exclusivitate un nou serial Paris Police 1900 producție Canal+ Création Originale, începând din 7 octombrie, câte două episoade, în zilele de luni și joi de la ora 22:00.

Creat de celebrul autor de benzi desenate Fabien Nury („Tyler Cross: Black Rock“,„I Am Legion”, „Il était une fois en France”), serialul este un thriller de opt episoade care dezvăluie o versiune noir, plină de rafinament, sângeroasă și palpitantă a perioadei anilor 1900, total diferită de accepțiunea generală despre La Belle Époque.

Focus TV te invită în culisele întunecate ale epocii de aur franceze în noul serial Paris Police 1900

Producătorii alături de regizorul Julien Despaux, au creat un univers fascinant, cu decoruri concepute sub atenta supraveghere a lui Pierre Quefféléan (câștigător al premiului César – 2018 pentru cele mai bune decoruri pentru filmul „Au revoir là-haut”/ „La revedere acolo sus”), costume și accesorii ce aduc rafinament și savoare personajelor, alese de Anaïs Romand (câștigătoarea mai multor premii César pentru costume), elemente ce construiesc specificul epocii și întregesc povestea. Foarte riguros documentat și stilizat, cu o distribuție inspirată și o intrigă bine construită, Paris Police 1900 combină perfect ficțiunea cu istoria și investigațiile. Producția a avut un buget impresionant de 16 milioane de euro.

Serialul începe cu momentul morții președintelui francez Felix Faure în brațele amantei  sale. Prinsă între grupările de extremă dreaptă și anti-semite, în pragul anarhiei, aflată sub “dictatura” patriarhatului, Franța nu s-a dovedit a fi niciodată atât de slăbită și cu o societate atât de refractară la schimbare. Pentru că situația tinde să escaladeze după tragica descoperire a trunchiului unei femei tinere într-o valiză care plutea pe Sena, șeful poliției ieșit la pensie, Louis Lépine (Marc Barbé), este repus în funcție urgent pentru a restaura ordinea în Paris. Tânărul și ambițiosul detectiv Antoine Jouin (Jérémie Laheurte, câștigător al titlului Cel mai bun actor la Festivalul Internațional de Film Vilnius – ediția 2020, pentru rolul din filmul Tu mérites un amour”) aflat la prima sa anchetă a unei crime, decide să lanseze o investigație chiar în sediul central al poliției. Pe de altă parte, Joseph Fiersi (Thibaut Evrard), un ofițer corupt cunoscut pentru șantaj și ucigaș plătit de polițiști sub acoperire, devine extrem de interesat de investigație și recurge la ajutorul curtezanei Meg Steinheil (Evelyne Brochu), care va începe să spioneze pentru el. În Parisul unde crimele și păcatele se amestecă cu opulența și puritanismul, o serie de personaje fascinante se vor intersecta și își vor uni forțele pentru a salva Franța.

Focus TV te invită în culisele întunecate ale epocii de aur franceze în noul serial Paris Police 1900

Cum vor putea aceste personaje să colaboreze pentru a salva viitorul unei epoci? Vezi în Paris Police 1900, din 7 octombrie, câte două episoade, de la ora 22:00, premieră în România la Focus Sat TV!

Focus Sat TV este disponibil în toate pachetele TV satelit Acces sau în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV.

La activarea unuia din cele 2 pachete TV online, Play TV sau Play TV Extra, beneficiezi de 2 luni de vizionare la preț de 1. Convinge-te, testează gratuit aplicația Focus Sat timp de 7 zile.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută