Halloween: Noaptea Crimelor, în avanpremieră națională la Dracula Film Festival

În 2018, Halloween-ul lui David Gordon Green, cu legendara Jamie Lee Curtis, a făcut ravagii la box-office, cumulând peste 250 de milioane de dolari în întreaga lume, devenind capitolul cu cele mai mari încasări din franciza de patru decenii și stabilind un nou record pentru cel mai mare weekend de deschidere din istorie pentru un film de groază cu o protagonistă feminină.

Dar noaptea de Halloween în care Michael Myers s-a întors nu s-a terminat încă.

La câteva minute după ce Laurie Strode (Curtis), fiica ei Karen (Judy Greer) și nepoata Allyson (Andi Matichak) îl lasă pe monstrul mascat Michael Myers în cușcă, arzând în pivnița casei lui Laurie, Laurie este dusă de urgență la spital cu răni care îi pun viața în pericol, convinsă fiind că l-a ucis în cele din urmă pe cel care o torturează de o viață.

Dar când Michael reușește să se elibereze din capcana lui Laurie, acesta o ia de la capăt cu baia de sânge ritualică. În timp ce Laurie se luptă cu durerea și se pregătește să se apere împotriva lui, tot orașul Haddonfield i se alătură ca să se ridice împotriva monstrului de neoprit.

Femeile din familia Strode se alătură unui grup de alți supraviețuitori ai primei furii a lui Michael, și decid să ia lucrurile în propriile lor mâini, pornind pe urmele lui Michael, pentru a-l anihila odată pentru totdeauna.

Răul va muri în această seară. 

 
 
 

Universal Pictures, Miramax, Blumhouse Productions și Trancas International Films prezintă Halloween: Noaptea Crimelor, cu Jamie Lee Curtis alături de Will Patton în rolul ofițerului Frank Hawkins, Thomas Mann și Anthony Michael Hall, din 22 octombrie doar la cinema!

Filmul se vede în avanpremieră națională în deschiderea Dracula Film Festival, miercuri, 13 octombrie, de la ora 19.00 la Cinema One Laserplex Brașov.

Important❗În prețul biletului ai inclus un meniu mediu #popcorn. Bilete aici ➡️ https://bit.ly/3aotHFH

  • Producători: Malek Akkad, Jason Blum, Bill Block
  • Regia: David Gordon Green
  • Gen: Horror
  • DIN 22 OCTOMBRIE 2021 LA CINEMA
  • HALLOWEEN KILLS             
  • Titlu română: HALLOWEEN: NOAPTEA CRIMELOR
  • DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000                                                        
  • Cu: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton, Thomas Mann and Anthony Michael Hall
  • Scenariul: Scott Teems & Danny McBride & David Gordon Green, based on characters created by John Carpenter and Debra Hill
  • Producători executivi: John Carpenter, Jamie Lee Curtis, Danny McBride, David Gordon Green, Ryan Freimann