Idei pentru Cadouri de Crăciun

De la căciuli din cânepă la discuri de vinil, de la bijuterii personalizate cu amprentă vocală la clasicul aparat foto, am străbătut lumea în lung și lat după cadouri pe care am dori să le găsim sub bradul de Crăciun.

Să înceapă magia Sărbătorilor de Iarnă! Vezi toate ideile noastre și pe cadouri.zilesinopti.ro

Căciuli din cânepă De Ionescu

„De Ionescu” este un brand românesc HANDMADE WITH LOVE IN SIBIU, TRANSYLVANIA.

...

Palton Harold Pinter

Paltonul este un element esențial în orice ținută de toamnă / iarnă, fie alături de costum ori ca parte a unui ansamblu smart casual. Grație țesăturii de cea mai bună calitate sunt asigurate atât confortul termic necesar, cât și un look impecabil, demn de un gentleman.

...

Set accesorii bărbați: Șosete, bască, bretele din piele.

O pereche de șosete călduroasă, bretele din piele naturală elegante și o bască care să dea acea notă de eleganță pe care cu toții ne-o dorim.

...

Ceas NOAH Aspire 46 Ebony

Combinația de lemn și metal i-a ajutat pe cei de la NOAH să dezvolte un produs precis și tehnologic, dar aproape de natura noastră umană: cald. Cadranul creat din lemn exotic vă va spune că orice moment contează (secundarul) și că fiecare zi reprezintă un nou început (zilele săptămânii). Vei iubi simplitatea lui. Ceasurile NOAD sunt produse cu mândrie în România.

Pardesiu IIANA

Produsul are un croi clasic, elegant, cu accente moderne și este confecționat din stofă de lână și brocart țesut floral (din bumbac și mătase). Pardesiul bordeaux din lână cu brocart țesut floral este o piesă modernă și versatilă. Compoziție: bază pardesiu 100% lână. Creat și produs în România de IIANA.

...

Cercei cu Stea și Semilună Ostara

Bijuterii personalizate cu amprentă vocală! Toate bijuteriile Ostara pot fi personalizate cu un mesaj vocal. Acest mesaj vocal poate fi ascultat de fiecare dată prin intermediul scanării unui QR Code.

...

Nivea Advent Calendar 2021

Surprinde-te pe tine sau pe cei dragi cu Advent Calendarul NIVEA ce conține 24 de produse NIVEA pentru clipe magice, îngrijire și răsfăț! Trăiește magia celei mai frumoase perioade din an, descoperind câte o surpriză în fiecare zi! Calendarul conține atât cele mai iubite produse NIVEA, dar și accesorii practice, care vor simplifica rutina de îngrijire. În plus, designul elegant, inspirat de Crăciun, fac din Advent Calendar mai mult decât un simplu cadou: o adevărată experiență, care transmite din plin magia sărbătorilor de iarnă!

...

Fujifilm X-T200 Aparat Foto Mirrorless 24.2 MP. Kit cu Obiectiv 15-45 mm Champagne Gold

Moștenirea Fujifilm în domeniul științei culorilor i-a conferit un statut legendar în rândul producătorilor de imagini din întreaga lume. De-a lungul celor 85 de ani de istorie, a fost responsabil pentru unele dintre cele mai iconice filme fotografice din istorie și această cunoaștere a fost folosită în cele 11 moduri digitale de simulare de film instalate în X-T200.

...

Espressor automat DeLonghi Dinamica Plus ECAM370.85.SB

Cu ajutorul sistemului “LatteCrema” vă puteți bucura de mixul perfect de plăcere: un cappuccino cremos, cu o spumă de lapte densă și delicată mereu la temperatura ideală! Espressorul vă oferă o gamă variată de rețete la o simplă apăsare de buton: Espresso, Cafea, Cafea lungă, Cappuccino, Latte Macchiato și Lapte cald. Băuturile se vor ordona pe display în funcție de preferințele dvs. și astfel veți avea mereu băutura preferată la o atingere de buton distanță.

...

Dave Gahan & Soulsavers, Imposter, Vinil

Solistul Depeche Mode, Dave Gahan, anunță un album de cover-uri numit Imposter. Acesta este al treilea material discografic alături de proiectul Soulsavers și va conține cover-uri ale unor piese aparținând unor artiști precum PJ Harvey, Neil Young, Cat Power și mulți alții. Colaborarea lui Gahan cu Soulsavers (Rich Machin) pare să fie una fructuoasă, dacă au ajuns deja la al treilea album. Imposter va apărea pe piață din data de 12 noiembrie.

...

Pick-up EAT B-Sharp Super Pack

Pick-up-ul E.A.T. B-Sharp este dotat cu noul braț B-Note, realizat dintr-un aliaj din fibră de carbon, care este ușor, dar rigid, cu un headshell din aluminiu anodizat.

Mecanismul anti-skate a fost proiectat pentru o calibrare intuitivă, configurarea acestuia fiind mult mai ușor de făcut. Un motor proprietar cu zgomot redus, șasiu suspendat, platan de aluminiu și o baza cu profil redus din MDF de joasă densitate sunt incluse ca elemente standard.

...

Sunete ediție specială Queen. Pachetul special conține: revistă, sacoșă, mască de protecție

Revista Sunete editează un pachet special, ce conține o revistă dedicată 100% trupei britanice Queen, pachet care este însoțit de o mască de protecție și o sacoșă specială Sunete. Revista are un format mare, A4, conține 132 pagini cu un conținut exclusiv despre Queen. O ediție specială pentru colecționari.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter