Încă 5 locuri nou deschise în București

Continuăm seria de articole în care-ți prezentăm locuri nou deschise în București, ajunsă deja la episodul 3. În mod surprinzător, pandemia nu i-a speriat prea tare pe antreprenori, iar dovadă stau numeroasele localuri deschise în oraș în această a doua jumătate a lui 2021. Așadar, iată încă 5 localuri care și-au deschis ușile pentru clienții bucureșteni în această toamnă. 

MOM

Bucureștiul are acum un nou restaurant de fine dining. MOM a fost inaugurat la începutul lunii octombrie și se află în Centrul Vechi. Este un proiect gastronomic a cărui identitate a fost creată în jurul conceptului de „energie feminină”, iar din echipă fac parte Toni Godeanu (Mà, WeDine, și Centocittà), Răzvan Buruiană, Claudia Becea și Andrei Vintilă. Preparatele din meniu sunt inspirate din bucătăria mediteraneană, dar reinterpretate, bineînțeles. 

Adresă: Franceză 2-4

Telefon: 0770.616.737

HARE

HARE este cel mai nou restaurant care-și ia în target publicul ce frecventează zona de nord a Bucureștiului. Este situat în Parcul Herăstrău, are o priveliște minunată și are o grădină la fel de superbă. În meniu se regăsesc foarte multe opțiuni pentru un brunch memorabil, dar și multe preparate care se află la intersecția dintre bucătăria asiatică și europeană. În plus, vei găsi aici și o gamă foarte largă de cocktailuri deosebite. 

Adresă: Mareșal Constantin Prezan 1

Telefon: 0725.544.669

Liberté

Savarinele de la Liberté au avut mare priză la public. Așa se face că de curând au deschis cea de-a doua locație, în cel mai fierbinte punct de pe harta de going out a Bucureștiului: Calea Victoriei. În gangul în care a făcut istorie magazinul Hippie Hippie Shake. Având în vedere că se află în imediata vecinătate a Bar A1 și Velocità, două dintre cele mai populare locuri din această vară, succesul e garantat.  

Adresă: Calea Victoriei 122 

Telefon: 0799.782.838

Mingle

Foarte aproape de parcul Grădina Icoanei se află cafeneaua Mingle. Este un loc nou deschis în București, dar în locul unei ceainării care a funcționat aici mulți ani. De îndată ce îi vei trece pragul, te vei simți ca într-un anticariat, pentru că în încăperile de aici se află multe obiecte vechi și care sunt de vânzare. Deci, e posibil să poți să pleci acasă o ceașcă de cafea, o farfurie sau o vază. Cafeaua de specialitate vine de la Guido, o prăjitorie din București foarte apreciată.

Adresă: General Eremia Grigorescu 5

Telefon: 0770.415.342

The Saint 139

Aflat la parterul clădirii de apartamente premium H Victoriei 139, un monument istoric proiectat în jurul anului 1940 de către arhitectul Arghir Culina (renovat recent după o investiție de 10 milioane de euro), The Saint 139 este un social bar specializat în cocktailuri, dar și în brunch. Interiorul are un design care surprinde, iar meniul este unul care n-are cum să te lase indiferent. Cu siguranță e unul dintre locurile nou deschise care trebuie neapărat vizitate. 

Adresă: Calea Victoriei 139

Telefon: 0720.348.887

  • Text de Gruia Dragomir.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter