Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/11/2021
Lifestyle / Sport

Scandal cu iz de comedie în fotbalul feminin

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Scandal cu iz de comedie în fotbalul feminin Share Scandal cu iz de comedie în fotbalul feminin


Federația de fotbal din Iordania cere Confederaţiei Asiatice de Fotbal să facă o anchetă cu privire la sexul unei jucătoare din echipa similară a Iranului. Cei din Iordania îi acuză pe oficialii iranieni că au folost un bărbat pe postul de portar. Iranul s-a calificat în premieră la Cupa Asiei feminine din 2022 în urma victoriei în fața Iordaniei după loviturile de departajare, cu scorul de 4-2, într-un meci disputat pe 25 septembrie. Perfomanța se datorează în mare parte celor două penaltiuri apărate de portăriţa iranienă Zohreh Koudaei.

Președintele federației iordaniene, Prințul Ali Bein al-Hussein a făcut publică plângerea sa în cadrul unei postări pe contul personal de Twitter.

De partea cealaltă, iranienii, prin vocea selecționerului naționalei feminine, Maryam Irandoust, spun că acuzațiile sunt false și că denotă faptul că iordanienii au pornit acest scandal pentru că nu au acceptat înfrângerea suferită. De asemenea, Maryam Irandoust a declarat că este gata să ofere orice document pe care-l va cere Confederaţia Asiatică de Fotbal.

Cupa Asiei la fotbal feminin va avea loc în India între 20 ianuarie și 6 februarie. Precedenta ediție, care s-a desfășurat în Iordania, a fost câștigată de Japonia cu 1-0 în fața Australiei.

Sursă foto-Twitter.com/Tribün Sözlük

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută