Ce sortimente de pizza de la PIZZA HOT comandăm în noiembrie?

Continuăm seria poveștilor pe care sortimentele Pizza Hot sunt gata să vi le ofere. În Ce sortimente de pizza de la PIZZA HOT comandăm în octombrie? am vorbit despre Pizza Alsaciană, Quatro Formaggi, Calzone și Mexicana. Alte patru feluri vor fi luate la interogatoriu pentru a vă face alegerea cât mai diversificată.

Pizza Diavolo

este cea care nu se prezintă singură, pentru că este faimoasă. Mulți menestrei i-au închinat cântece stăpânului ei, iar cu trecerea timpului a devenit o apariție sofisticată, desi este îmbrăcată în haine simple. Sos de roșii, mozzarella și chorizo sunt veșmintele sale, dar nu vă lasați păcăliți de lucrul ăsta, pentru că, știți bine, Diavolul se ascunde în detalii.


Pizza Frutti di Mare

pare că a uitat româna pe aeroport, precum marile nume ale fotbalului autohton. În realitate, lucrurile nu stau deloc așa. Acest sortiment vine din cele mai însorite coaste ale mărilor ce înconjoară patria mama a pizzei. La fel ca Diavolo, Frutti di mare nu are nevoie de multe articole care să o îmbrace, asta și din cauza climei. Acest sortiment vine tot cu sos de roșii și mozzarella, dar care schimbă chorizo-ul pe fructele de mare.


Pizza Royala

Dacă ești din familie regală, atunci trebuie să știi că viața ta va fi una plină de bogație, dar și de multe lucruri pe care nu ai voie să le faci.
Pizza Royala nu ține cont de reguli și este oricând gata să te facă să simți că ai propriul tău regat. Sosul de roșii și mozzarella sunt în AND-ul multor sortimente, dar diferența la Royala o fac ciupercile, mușchiul file afumat, ceapa și măslinele.


Pizza Hawaiana

“Ai dusmani? Foarte bine! Înseamnă că ai facut ceva în viață!”, spunea Winston Churchill. De departe, cel mai cotroversat fel de pizza este Pizza Hawaiana și asta nu este din cauză că după ce ai mâncat-o îți vine să iei cursuri de ukulele, ci pentru că în compoziția sa are un element despre care se spune că nu este acreditat în lumea ingredientelor specifice pizzei. Deși multă lume îl detestă și l-ar exclude oricând din discuție, ananasul nu a intrat în depresie, ba din contră, se bucură de notorietate mai mult ca oricine. În plus, tonul adaugă, la rându-i, un pic de sămânță de scandal.

Dacă ți-am făcut poftă de o pizza bună, comandă și tu acum de pe www.pizzahot.ro

Tips & Tricks

Și pentru ca toate acestea să fie învăluite într-o experiență mai bună credem noi că este important să știți câteva trucuri legate de pizza.

1. Deși pare că o pizza poate duce multe sortimente, specialiștii recomandă să nu alegeți de fiecare dată un preparat cu prea mult topping. Încercați să vă bucurați și de simplitatea acestui preparat divin.

2. Dacă vă comandați acasă sau la serviciu o pizza și vă rămân felii trebuie să le tratați cu respect pentru a vă bucura de același gust și câteva ore mai târziu. Astfel cel mai bun mod de a le păstra, la rece, evident, este să le ambalați în folie de plastic și prosoape de hârtie, una peste alta.Iar ca ele să fie la potențial maxim, atunci când le reîncălziți utilizați o oală mică cu capac pentru a repune structura nutritivă în funcțiune. Surprinzător, în acest mod, blatul va redeveni crocant iar brânza se va topi ca la început.

3. În final, vă mai dau un sfat legat nu de cum să comandați sau să vă bucurați de gustul pizzei, ci de cum să faceți așteptarea comenzii mai suportabilă (în cazul în care nu sunteți la restaurant).
Încercați să vă relaxați, să vă umpleți timpul cu lucruri pe care le-ați tot amânat, pentru a nu vă umple mintea cu numărătoarea inversă. Încercați să nu vă gândiți încontinuu la momentul în care pizza va sosi. Va adăuga savoare și un grad de apreciere mai mare asupra felului ales.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter