FASHION: Editorial de ALIN GĂLĂŢESCU - Recucerirea / Recuperarea "MICULUI PARIS"

Povestea începe într-o lună noiembrie dedicată oraşului Bucureşti. Vestitul său renume de "MICUL PARIS" se poate regăsi din plin peste tot în jur. Cel mai autentic este însă în Centrul Vechi, în locul în care se încearcă, de multe branduri, să fie resuscitat. De aceea a fost aleasă, acum, această zonă unică a noului Bucureşti, ca apropiere de ceea ce el reprezenta în trecut.

Ţinutele sunt şi ele perfect adaptate simplităţii specifice Bucureştiului de azi, însă cu accente smart, venite parcă din trecut şi recuperate cu această ocazie. Look-ul creat este unul fresh, viu şi modern, perfect adaptat noilor tendinţe dar cu un aer propriu, inspirat şi creativ.

Creaţii: Atelier Bolero – Anca Balaş / Ketty Nicolescu / Foto: Cristian Paduraru / Model: Maria Tălpeanu / Art Director: Alin Gălăţescu / Locaţie: Centrul Vechi. 

  • Text de ALIN GĂLĂŢESCU, Senior Editor

Alin Gălățescu, Senior editor Zile și Nopți

Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING - SUM­MER - EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter