O bere pentru Robbie Williams

Pentru că în luna noiembrie se sărbătorește Ziua Internațională a Bărbatului (19 noiembrie), începem o serie de articole dedicate unor bărbați celebri care și-au asociat imaginea cu branduri de renume.

Robbie Williams și-a început cariera în boy band-ul Take That, care în anii ’90 devenise un adevărat fenomen. Acolo el a activat în intervalul 1990-1995, iar în următorul an și-a început cariera muzicală solo, cunoscând un succes și mai mare decât cu trupa. Șase dintre cele 12 albume lansate de atunci și până acum se numără printre cele mai bine vândute 100 de albume din Marea Britanie, iar 4 dintre ele au ajuns în top 60.

Vezi aici și care sunt cei mai de succes bărbați din  România: www.barbatidesucces.ro

De asemenea, în 2006 el a intrat în Cartea Recordurilor după ce într-o singură zi a vândut 1,6 milioane de bilete pentru turneul Close Encounters.

Robbie Williams: Close Encounters Tour

Succesul său a fost evidențiat și în 2011 când a fost inclus pe lista celor mai bogate personalități din industria muzicală britanică, cu o avere estimată la 90 de milioane de dolari. Însă, așa cum se întâmplă, banii și faima nu i-au adus doar lucruri bune. În mai multe interviuri recente, Williams a povestit că s-a luptat o bună perioadă din viață cu dependențele, depresia, lipsa de încredere în sine și obezitatea. Două dintre cele mai mari hit-uri ale sale, „Come Undone” și „Feel”, sunt, de fapt, inspirate din disprețul de sine, pe care-l simțea în perioada în care le-a compus. Din fericire, britanicul a reușit să găsească puterea interioară de a depăși aceste probleme.

Robbie Williams & Ayda Field

În 2006, a început o relație cu actrița americană Ayda Field, iar în 2010 s-au căsătorit. Acum Robbie are 47 de ani și împreună cu soția sa au 4 copii: două fete, Theodora și Colette, și doi băieți, Charlton și Beau.

O BERE PENTRU ROBBIE

Robbie Williams a crescut într-un pub, la propriu, pentru că părinții lui au avut un astfel de local în orașul Burslem, până când tatăl lui a devenit jucător de fotbal licențiat la clubul Port Vale FC Social Club. Așa că o reclamă la o bere a venit ca un lucru destul de natural pentru starul britanic.

Colaborarea cu Pilsner Urquell a început chiar în acest an, sub sloganul Nothing Beats the Original, făcând aluzie atât la faptul că Robbie este unul dintre artiștii după care s-au făcut cele mai multe coveruri, dar și la faptul că berea Pilsner Urquell este primul pale lager din lume, originalul.

Vezi AICI reclama Pilsner Urquell, Nothing Beats The Original

În anul 1842 acest tip de bere a fost produs pentru prima dată în orașul Plzeň din Cehia, iar popularitatea sa a făcut ca multe alte berării să înceapă să-l copieze. Așa s-a născut o largă gamă de beri pilsner, pils sau pilsener. Dar, așa cum spune și numele (urquell înseamnă în germană „sursa originală”), adevărata bere pilsner e doar una: Pilsner Urquell, la fel cum oricât de mult s-ar strădui alți artiști să-l copieze, Robbie Williams e doar unul.

Ascultă AICI și podcastul Bărbați de Succes.

  • Text de Gruia Dragomir.

  • Newsletter Zile și Nopți:
 

Newsletter