Jocuri relaxante la cazinouri online

Sunt anumite zile în care avem nevoie de momente de relaxare. În cazul în care aveți nevoie de o activitate care să nu vă solicite foarte mult, cazinourile sunt un exemplu bun pentru acele zile.Cazinourile online oferă pentru toți utilizatorii săi portofolii întregi de jocuri și activități numeroase, pentru niveluri de dificultate diferite. Pentru persoane care doresc să se bucure o zi relaxantă, cazinourile pun la dispoziție numeroase jocuri din care se poate alege. În acest articol veți descoperi o serie de titluri propuse, care vă vor umple ziua și care vă vor aduce chiar și câștiguri în bani.

Baccarat 

Dacă este prima oară când vă înregistrați pe o platformă de cazino, veți putea descoperi diverse bonusuri pentru noi jucători, care vă oferă multiple beneficii. De asemenea, pe tot parcursul anului aceste platforme organizează diverse evenimente prin care premiază utilizatorii. Promoţiile vor fi disponibile pentru o selecţie restrânsă de jocuri printre care se va regăsi şi faimosul joc de cărţi, baccarat.

Un joc foarte popular pe platformele de cazinouri online, care nu necesită multă energie, este jocul de baccarat. Având originile în Franța, în jurul anului 1490, acesta era un joc recreațional pentru pătura nobilă. Însă odată cu trecerea anilor, Baccarat a ajuns o activitate preferată de mulți oameni din toată lumea. Cu ajutorul tehnologiei, acest joc se poate găsi foarte ușor pe toate site-urile de cazinouri licențiate.

Regulile acestui joc nu sunt multe, însă sunt importante pentru a asigura victoria. Cel mai important aspect la baccarat este de a cunoaște valoare fiecărei cărți. În fiecare partidă, se utilizează 6 sau 8 pachete de câte 52 de cărți. Cele mai puternice cărți din pachet este Asul, în timp ce Regina, Regele, Jack și cărțile de 10 sunt nule.

Restul cărților de la 2 la 9 rămân cu aceeași valoare. Scopul fiecărui jucător este de a paria pe mâna dealerului și de a rămâne cu mâna cea mai mare, cu 9, care poartă numele de “Naturală”.

Ruleta

Ruleta este unul din cele mai utilizate jocuri de pe platformele de cazinouri online. Având exact aspectul unei rulete reale, acest joc este ușor de înțeles pentru toți utilizatorii și aduce distracția de fiecare dată. Având o popularitate care nu poate fi contestată, ruleta aduce de asemenea oamenilor câștiguri fabuloase.

Un joc normal de ruletă conține o roată care este împărțită în 37 de cadrane, având toate valorile de la 0 la 36. De asemenea, cel mai important element al ruletei este bila de metal, care semnalizează cele două zone ale ruletei, partea inferioară și partea superioară. Într-un cazino real, dealerul este cel care învârte roata, în timp ce jucătorii stau în jurul mesei, pariind. În momentul în care roata se oprește, bila rămâne fixată în unul din “buzunarele” de pe ruletă.

Pariurile pentru ruletă se pot pune în diverse forme. De exemplu, se poate alege unul din numere, pe paritate, o serie de numere, sau o anumită culoare. Pe platformele online, jocul a păstrat aceleași reguli, iar tot ce trebuie să faceți este să pariați pe numărul norocos.

Craps

Jocul de Craps este la fel de popular ca și celelalte două titluri de mai sus, însă poate părea complicat la început pentru noii jucători. Având o tabelă marcată cu numeroase zone de pariere, Craps poate fi perceput ca fiind dificil sau greu de jucat. Însă odată ce aflați regulile și scopul jocului, totul va deveni clar și simplu.

Jocul de Craps dispune de 2 zaruri, care vor fi folosite pentru a le arunca pe tablă. Apoi, se va paria pe poziția unde aterizează zarurile sau felul în care sunt aruncate. Pentru fiecare aruncare, vor exista 36 de posibilități, iar suma afișată pe zaruri va putea fi între 2 și 12.

Aruncătorul de zaruri va fi numit shooter, iar partida poate fi disputată atât contra cazinoului, cât și contra altor jucători. În jurul mesei de Craps, jucătorii stau și observă cele mai bune zone de pariere. Pentru a paria, tot ce e de făcut este să mutați jetoanele pe locul ales.

Sloturile

Sloturile sunt popularele jocuri care au cucerit lumea de zeci de ani. Cu ajutorul cazinourilor online, ele pot fi jucate de pe orice dispozitiv, din orice locație. În spațiile online, se pot găsi cunoscutele păcănele, care au și denumiri de sloturi video. Sloturile de astăzi au un model general, de cinci coloane și trei rânduri, dar se pot găsi și cu 9 sau 1052 de linii.

Scopul acestui joc este de a nimeri de fiecare dată simbolurile cu valori mari, ideal aceleași simboluri pe o întreagă linie. Un câștig minim poate fi realizat cu minim 3 simboluri identice pe linie, însă o linie cu 5 sau 4 poate aduce câștiguri fabuloase.

De asemenea, în cadrul jocurilor cu sloturi, există și simboluri speciale, care pot multiplica câștigurile. Cel mai cunoscut simbol special, Wild, poate înlocui orice alt simbol de pe linie. Astfel, speciala Wild are calitatea de a fi ca un joker în jocurile cu cărți.

Concluzie

Toate jocurile detaliate în acest articol sunt ușor de jucat și asigură garantat distracție și buna dispoziție a jucătorilor. Dacă sunteți în căutarea unui joc simplu, Baccarat este o alegere ideală și simplă pentru cunoscătorii de cărți. Dacă sunteți fanul cazinoului offline, un joc de ruletă vă poate reda din nou atmosfera plăcută și plină de suspans din cadrul mesei.

Indiferent de alegerea făcută, zilele lungi și plictisitoare vor deveni acum animate de către aceste jocuri și vă vor aduce zâmbetul pe buze.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter