5 restaurante unde poți să mănânci o friptură bună

Dacă nu ai o dietă vegetariană / vegană, atunci trebuie să te recompensezi din când în când cu o friptură bună din carne de vită. Așadar, pentru carnivorii care simt că frigul de afară este un motiv în plus pentru a devora un steak dintr-o carne de calitate, iată 5 restaurante din țară unde pot face acest lucru și vor pleca satisfăcuți:

București - Ferma Baciu

Ferma Baciu s-a impus în ultima perioadă drept o măcelărie de unde poți cumpăra o carne de vită de cea mai bună calitate. Dar nu s-au mulțumit cu atât. Proprietarii au deschis și un restaurant unde poți să mănânci o friptură de vită cu adevărat excelentă, de la o fermă locală. Carnea de vită de la Ferma Baciu este atât de apreciată încât multe dintre restaurantele care o folosesc specifică acest lucru în meniu.

Adresă: Erou Iancu Nicolae 67bis

Telefon: 0722.255.947

Brașov - Casa Tudor 

Casa Tudor împlinește anul acesta 18 ani de existență. În tot acest timp și-a adunat în jurul său o clientelă fidelă, dar și renumele de local unde poți să mănânci unul dintre cele mai bune steak-uri de vită din oraș. În plus, decorul de aici e de inspirație tradițională, cu obiecte originale de gospodărie, o terasă vibrantă pe timpul verii și o atmosferă prietenoasă tot timpul anului.

Adresă: Avram Iancu 58 

Telefon: 0728.830.340

Cluj - Muura Steakhouse 

Situat în zona Piața Muzeului, Muura Steakhouse este locul în care vrei să mergi când vine pofta pentru un steak de vită gustos. Aici găsești o mulțime de opțiuni din care să alegi, dar antricotul de vită Black Angus sau vrăbioară de vită sunt unele dintre alegerile pe care noi le-am făcut în trecut și am fost mai mult decât mulțumiți. De asemenea, burgerii de aici sunt unii dintre cei mai buni din oraș. 

Adresă: Franklin Delano Roosevelt 2

Telefon: 0733.051.562

Iași - Meat Up Steakhouse

La Meat Up Steakhouse vei găsi fripturi făcute în stilul american, care presupune că toată carnea se gătește pe un grătar cu cărbuni. Aici e neapărat de încercat T-bone-ul sau, dacă e să te iei după zvonurile din oraș, un burger, pentru că se spune că ar fi cel mai bun din Timișoara.  

Adresă: Bulevardul Carol I 26-28

Telefon: 0759.853.887

Timișoara - Argentinian Steakhouse

Argentinian Steakhouse se laudă că este singurul restaurant argentinian din vestul țării. Asta înseamnă că pune mare accent pe friptura din carne de vită de calitate și garantează că îți pune pe masă cea mai gustoasă carne de vită din Argentina. De asemenea, ei scriu că măcelarul lor are grijă ca din bucătărie să nu lipsească coastele de vită, diafragma de taur, cel mai fraged mușchi, picanha, antricotul cu os și vedeta Tomahawk.

Adresă: Suceava 10

Telefon: 0256.283.283

  • Text de Gruia Dragomir.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter