Brașov are trei noi localuri

În perioada în care mulți se feresc să deschidă afaceri în domeniul Horeca există și localuri ai căror antreprenori au decis să încerce să fie cei care își încearcă norocul.

Astfel, pe lângă celebrele baruri și restaurante brașovene, au mai apărut încă trei localuri.

Al Camin

Acest local deschis la începutul acestei ierni regândește distracția din centrul istoric al Brașovului. Este locul în care petrecerile și mâncarea fabuloasă merg mână în mână.

Al Camin este amplasat la ultimul etaj al legendarului magazin Star, cunoscut între prieteni ca „Universal”. Dați un ochi pe pagina lor de faceebook.

Liric Social Club

„Liric Social Club înseamnă gastronomie cu poezie, oameni faini, vin bun, filosofie și-un strop de dimineață-n cafea. Liric social club e o poveste. E artă. E ca un vernisaj ce nu-ți dă voie să mai pleci. E despre noi, dar e al tău. Ne vorbește pe noi, dar ți se dă ție. E un Brașov altfel, așezat cu grijă în mâini dibace de scriitor.”

Am citat din descrierea paginii lor de FacebookLiric Social Club se află pe Politehnicii 6, iar oamenii de acolo vă așteaptă să intrați în universul lor neo-tradițional.

One Soul

One Soul este cel mai nou restaurant deschis la Brașov. 

Inspirat din concepte exclusiviste europene, dar loial principiilor locale de ospitalitate, One Soul este o fantezie Haute Cuisine în nuanțe, texturi și arome surprinzătoare. Imaginate de un chef școlit în restaurantele londoneze cu stele Michelin, fanteziile culinare One Soul sunt elegante, fresh și sănătoase, aromate cu ierburi proaspete, înveselite cu mirodenii sau alintate cu uleiuri prețioase. Cu cea mai bună bucătărie, pregătită cu meticulozitate și folosind doar cele mai proaspete ingrediente, One Soul este o călătorie uimitoare în universul simțurilor, înnobilată de farmecul distins al unor vinuri bune sau aristocratice.

Restaurantul concept One Soul, marcă a grupului Kasper Development, se află pe Apollonia Hirscher 12, Brașov.

Detalii pe pagina lor de Facebook sau pe site www.soulbrasov.ro

  • Text de Vlad T. Copilu

Claudia Aldea

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter