Înscrieri la HEMI Music Awards 2022 – programul dedicat artiștilor care își doresc o carieră peste hotare

Până pe 23 ianuarie 2022, artiștii care vor să-și dezvolte o carieră internațională se pot înscrie la HEMI Music Awards - un program de talente susținut de Uniunea Europeană prin programul Europa Creativă. Mastering the Music Business este partenerul HEMI Awards în România.

HEMI Music Awards (HMA), programul de talente dedicat artiștilor pregătiți să-și construiască o carieră internațională, își propune să susțină muzicieni și profesioniști ai industriei muzicale din Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Macedonia de Nord, Polonia, România, Serbia și Slovenia. Înscrierile în program sunt deschise până pe 23 ianuarie 2022 prin completarea formularului disponibil aici. Cei care doresc să participe trebuie să fie artiști solo sau trupe, cu vârste de peste 18 ani și să trăiască în una dintre țările enumerate mai sus. Competiția este deschisă oricărui gen muzical, iar înscrierea este gratuită.

HEMI MUSIC AWARDS Open Call 2022

Procesul de selecție va fi efectuat de un juriu de specialitate internațional, alcătuit din 27 de membri, care include organizatori de festivaluri, promoteri, manageri de birouri de export, manageri de cluburi și săli de spectacole și jurnaliști muzicali, iar toți aplicanții vor beneficia de susținerea a 18 parteneri media din cele 9 țări HEMI. Juriul din România este format din: Anca Lupeș (Fondator Mastering the Music Busines și Președinte RAW Music), Bogdan Șerban (realizator Radio Guerrilla) și Alin Vaida (Fondator Jazz in the Park).

În prima etapă a programului vor fi selectați 27 de artiști din Europa Centrală și de Est care vor participa la o serie de training-uri și sesiuni de networking cu profesioniști din industria muzicală. În a doua etapă vor trece mai departe 9 artiști, care vor beneficia de servicii de consultanță personalizată din partea experților internaționali, promovare în mai multe teritorii și oportunitatea de a participa la o serie de festivaluri din Europa printre care:

ATHENS MUSIC WEEK (Grecia) | BUSH (Ungaria) | EXIT FESTIVAL (Serbia)| MASTERING THE MUSIC BUSINESS (Romania)| MENT LJUBLJANA (Slovenia) | PIN MUSIC CONFERENCE (Macedonia) | RECONNECT (Cehia) | TAK BRZM MIASTO (Polonia)| TALLINN MUSIC WEEK (Estonia) | WIANKI FESTIVAL (Polonia)

Despre HEMI

Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) este o inițiativă a 10 organizații de muzică din Europa Centrală și de Sud-Est, co-finanțată de Programul Europa Creativă al Uniunii Europene pe o durată de 4 ani (2020-2023). Dezvoltat ca un grup, parteneriatul include organizații publice și private, asociații, organizatori de festivaluri și de conferințe, birouri de export și o școală despre industria muzicală. 

 

Viziunea HEMI este să creeze un “hub muzical” sustenabil, să dezvolte modele de business inovative, să co-producă și co-promoveze evenimente noi / produse, să creeze un incubator pentru profesioniștii din industria muzicală și să susțină artiștii și nevoile actuale ale pieței.

Găsiți mai multe informații pe www.hemimusichub.eu

Despre MMB

Conferința Mastering the Music Business este primul și cel mai mare eveniment profesional organizat în România pe teme de industrie muzicală. Evenimentul se adresează artiștilor,  managerilor, agentiilor de booking, agențiilor de PR muzical și celorlalți reprezentanți ai industriei - tour manageri, avocați, promoteri, reprezentați ai label-urilor majore și independente. În cele șase ediții de până acum au participat peste 200 de speakeri din România, Europa și Statele Unite ale Americii.


În cadrul MMB Showcase Festival, festivalul asociat conferinței Mastering the Music Business, trupe românești și internaționale concertează atât în fața participanților la conferință, creându-și noi oportunități de business, cât și în fața publicului spectator la concerte – mărindu-și astfel  baza de fani. Conferința MMB a fost înființată în anul 2016 și este organizată de Asociația RAW Music.

HEMI Music Awards 2022 este susținut în România de Radio Guerrilla și Zile și Nopți.