Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/03/2022
Muzică

Descarcă a doua compilație PEACE IN UKRAINE VA – Vol II lansată de feeder sound pentru a ajuta artiștii ucraineni

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Descarcă a doua compilație PEACE IN UKRAINE VA – Vol II lansată de feeder sound pentru a ajuta artiștii ucraineni Share Descarcă a doua compilație PEACE IN UKRAINE VA – Vol II lansată de feeder sound pentru a ajuta artiștii ucraineni


Ajută în mod direct artiștii ucraineni descărcând a doua compilație Various Artists lansată de feeder sound, intitulată PEACE IN UKRAINE VA – Vol II.

Întrucât muzica este un limbaj universal care conectează culturile dincolo de granițe, iar feeder.ro este o platformă independentă axată pe muzică electronică underground și artă, în acest moment, susține pacea, curatoriind a doua compilație Various Artists cu scopul de a strânge bani pentru a ajuta artiștii ucraineni în aceste vremuri sumbre.

Descarcă a doua compilație PEACE IN UKRAINE VA – Vol II lansată de feeder sound pentru a ajuta artiștii ucraineni

Situația civililor care se mai află în țară, inclusiv a artiștilor, este din ce în ce mai sumbră. Aceștia au nevoie de tot ajutorul pe care îl putem strânge, urgent. Facem tot posibilul să rămânem în contact cu artiștii ucraineni cu care am colaborat anterior, pentru a le înțelege nevoile și pentru a le oferi sprijin în măsura posibilităților noastre. Chiar dacă suntem relativ aproape, într-o țară vecină, nu există nicio opțiune de a trimite ceva în Ucraina, deoarece toate livrările prin curierat și poștă au fost oprite. În acest moment, înțelegem că cel mai bun ajutor pe care îl putem oferi este să trimitem direct bani, sub formă de transferuri bancare, artiștilor și/sau rudelor și prietenilor lor.

Pentru a doua oară într-un termen atât de scurt, am primit o mulțime de feedback pozitiv și sprijin din partea multor DJ și producători din întreaga lume, construind rapid o arhivă care încorporează diverse nuanțe și stiluri de muzică electronică, de la peisaje sonore relaxate și senine la ritmuri și texturi antrenante. Cel de-al doilea volum conține 14 piese semnate de Aloevaru, Cosmic Clap, CVO & Delius, Ema Remedi, Floog, iON, juzeL, Komponente & Kurilo, Lulla, Malinka, Metafore, Puxumos, Roluce, Sines (Dana & Roxana), care au fost extrem de amabili și receptivi.

Toate veniturile încasate din vânzări vor fi direcționate către conturile bancare ale artiștilor ucraineni cu care feeder.ro a colaborat anterior și cu care este în contact în prezent, precum Animated Sounds, Peshka, Komponente, Ilya Yansima, Ilya Cheise, Vlad Barocco, Orbit, Osvit, Kirik, dar și inițiativa lansată de Antipina Anna și Silat Beksi. Poți afla mai multe despre artiști parcurgând acest articol – aici.

Descarcă o copie a albumului Peace in Ukraine VA – Vol II de pe Bandcamp – aici.

Artiști: Aloevaru, Cosmic Clap, CVO & Delius, Ema Remedi, Floog, iON, juzeL, Komponente & Kurilo, Lulla, Malinka, Metafore, Puxumos, Roluce, Sines (Dana & Roxana)

Titlu: Peace in Ukraine VA – Vol II

Label: feeder sound

Număr de catalog: FRSOVA002

Data lansării: 17.03.2022

Format: Digital

Ascultă și PEACE IN UKRAINE VA – Vol I – aici.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută