Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/11/2012
Arhiva Zile si Nopti

Shopping City sărbătorește șase ani de activitate pe piața sibiană

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Shopping City sărbătorește șase ani de activitate pe piața sibiană Share Shopping City sărbătorește șase ani de activitate pe piața sibiană


Cu un mix de retail consolidat cu importante branduri naţionale şi internaţionale şi cu un trafic anual de aproximativ 10 milioane de vizitatori, Shopping City Sibiu rămâne proprietatea dominantă de retail din regiune.

Deschis publicului în noiembrie 2006, extins în 2007 şi apoi cu o a treia fază de creștere în 2008, centrul comercial a cunoscut o continuă dezvoltare, valorificând posibilităţile de extindere prin adaugarea de noi ancore şi îmbunătăţirea mixului de magazine.

Shopping City Sibiu are o suprafaţă închiriabilă de 80.000 mp și este situat pe locul trei în ceea ce privește dimensiunea şi diversitatea magazinelor şi serviciilor unui parc de retail din România, fiind singurul proiect ce include două hypermaket-uri – Real și Carrefour. Alături de cele două mari ancore, se mai regăsesc: Baumax (DIY), Mobexpert (mobilier), Altex, Flanco şi Domo (electronice), Proges, KFC, precum şi New Yorker, Takko Fashion, Deichmann şi Hervis Sports.

Promenada Mall a devenit destinaţia cumpărăturilor prin modă, accesorii şi alte produse de calitate, prin prezenţa a numeroase branduri de renume: C&A, Orsay, Steilmann, Kenvelo, Eponge, Justin’s, Fox, Bigotti, Pada Murre, Mont Blanc, Escudo, Motor, Mustang, Killtec, Andu, Humanic, Benvenuti, Otter, Leonardo, Stone Creek, Feeling, Douglas, Yves Rocher, B&B Collection, Bijou Brigitte, Librăriile Alexandria, Nobila Casa, Charisma, iar începând din 11 octombrie H&M. Toyplex, Dinoland, Coccodrillo şi Just Kidding sunt magazinele preferate ale celor mici.

Carpeta, Centrofarm, Reno, Kitchen Shop, Villarte şi Meli Melo sunt doar o parte din magazinele care se regăsesc în Galeria Carrefour.

În cadrul centrului comercial, vizitatorii au la dispoziţie o gama variată de locaţii în care îşi pot petrece timpul liber: restaurante, cafenele, cofetării şi două spaţii de joacă pentru cei mici: MishMail şi Maciu Piciu.

Shopping City Sibiu se adresează unui public cât mai larg, cuprinzând de la persoane cu venituri modeste şi până la cele care doresc să aloce sume generoase pentru cumpărăturile personale, fiind în acelaşi timp şi un centru de relaxare sau socializare, la shopping sau la distracţie. Permanent, la Shopping City Sibiu sunt organizate: concerte cu importanţi artişti din România, prezentări de modă, spectacole pentru copii, evenimente auto şi sportive, concursuri.

Pe 17 noiembrie 2012, Shopping City Sibiu aniversează 6 ani de la inaugurare, iar fidelitatea clienţilor va fi răsplătită cu oferte speciale la „Noaptea Preţurilor Mici”, vouchere de cumpărături, prezentare de modă, distracţie alături de Cătălin Dezbrăcatu, muzică bună cu JayKo şi două super concerte Dj Project & Adela şi Voltaj.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută