Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/04/2013
Arhiva Zile si Nopti

Tendințe de modă de Adina Junc

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tendințe de modă de Adina Junc Share Tendințe de modă de Adina Junc


Un bun prieten m-a rugat să scriu câteva rânduri, bănuiesc că despre modă. Dar nu știu exact ce ar fii de spus, tendințele le știu așa ca prin ceață, deoarece știu că în proporție de 80% (dacă nu chiar mai mult), nimănui nu-i pasă.

Cred că fiecare dintre noi știe foarte bine că ~moda~ este în primul și primul rând o afacere, iar pentru câștigul celor implicați în a trebuie să vină cu ceva nou, cu acele ~tendințe~,să ne facă pe noi (muritorii de rând) să demonstrăm (nu știu cui) că avem puterea de cumpărare a acelor produse. Nu cred în șabloane, uitându-mă pe stradă observ că marea majoritate se îmbracă așa cum simt nevoia, respectiv starea din aceea zi, exceptând acele fashioniste care au auzit că se poartă tintele și repede și-au achiziționat botina, colanții poate chiar și geaca, toate cu tinte.

Din păcate unele le pun pe ele deodată. Să mori nu alta. Dar încerc să nu judec pe nimeni. Zilele trecute am avut o zi proastă ( nimic nou pentru majoritatea cred), dar a doua zi am simțit nevoia să ies din starea aceea. Astfel m-am îmbrăcat cu bluza din fire de piele care nu am luat-o cred de 2 ani deși îmi este foarte dragă și am ținut sș o accesorizez cu cei mai frumoși cercei cu cristale pe care îi am în dotare.

Pot să spun că am simțit că pornesc cu dreptul , încercând la sfarșitul zilei să-mi aduc aminte de ce avusesem o pasă proaste cu ozi înainte. Eu cred că asta este de fapt ~moda~,un joc al imaginației, al creativității, uneori ne iese uneori nu, dar merită încercat. Eu cred ca cel mai important este să Fii Tu însați, Fii Original.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută