Ceainăria Ceai et caetera –Loc de joacă și de voie bună

Pe măsură ce activitățile în aer liber se răresc datorită vremii, ne întoarcem atenția spre locuri călduroase, unde să putem ieși să ne petrecem timpul cât mai plăcut.


Ceai et caetera este unul din acele locuri în care îți vine să îți petreci serile de toamnă târzie, alături de prieteni dragi, într-o atmosferă voioasă, colorată și cu oameni frumoși.


Avem peste 100 de sortimente de ceaiuri pe care le puteți asezona cu turtă dulce, fructe uscate sau torturi raw delicioase. Avem sucuri proaspete din fructe și legume locale, gustoase și pline de vitamine.


Deși nu se fumează în ceainărie deoarece ne place aerul cât mai curat, fumătorii se pot bucura de două spații special amenajate în acest sens.


Pentru cei cărora le place să se joace, punem la dispoziție un raft plin cu jocuri pentru toate vârstele și gusturile. Iar ca să fim siguri că experiența clienților e inedită, am pregătit cea mai bună muzică pentru o atmosferă cât mai aparte.
Prin urmare, vă invităm să ne treceți pragul, pentru a savura cești de ceai aburinde alături de oameni frumoși și voioși!


Anamaria Guguian

Event manager – Ceai et caetera