Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/02/2015
Arhiva Zile si Nopti

Anastacia concertează la Sala Palatului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Anastacia concertează la Sala Palatului Share Anastacia concertează la Sala Palatului


Se spune că ne așteaptă o revenire la București spectaculoasă, a Anastaciei, alături de band-ul ei fabulos. Concertul ce va avea loc pe 29 iunie la Sala Palatului, face parte din turneul mondial „Ressurection Tour 2015”. Cu piese atât de pe noul album, cât și vechi hit-uri care au făcut-o celebră, vom avea parte de un show 100% live. Noul album, a ajuns în topuri atât în Italia, cât și în UK, iar piesa „Stupid Little Things”, a prins primele poziții în topurile din Belgia. Cu o revenire excepțională, Anastacia se pregătește să cucerească din nou Bucureștiul.

Biletele pentru concertul din data de 29 iunie, vor fi puse in vanzare incepand de miercuri, 11 februarie 2015, prin EVENTIM in reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas si online prin www.eventim.ro. Toti cei interesati pot profita de o perioada de presale. Astfel intre 11 februarie – 10 martie 2015, cumparatorii isi vor putea achizitiona biletele  la preturi speciale, variate in functie de categorie, dupa cum urmeaza: 

– VIP 400 lei;

– Cat.I – 350 lei;

– Cat.II – 300 lei;

– Cat.III – 200 lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută