BRAȘOVUL VA FI DIN NOU ALBASTRU!

Asociatia Happy Moms susține Asociația SCUT și Asociația Copii de Cristal în demersurile de strângere de fonduri și donații în produse organizate pe 20 martie, respectiv 1-2 aprilie.

Sprijinim activ relația cu alte ONG-uri, până în prezent derulând impreună cu alte asociații din Brașov campanii de strângere de donații în obiecte sau bani.

În serile de 1 și 2 Aprilie, Asociaţia Copiii de Cristal (organizație înființată de părinţi cu copiii cu nevoi speciale - TSA (tulburări din spectrul autist), Sindrom Asperger, ADHD, Sindrom Down, PDD NOS şi tulburări asociate va celebra Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului!

Astfel, pe 1 şi 2 Aprilie, începând cu orele 20.00, vor fi iluminate în albastru, Casa Sfatului, Cetatea Braşov şi Primăria Municipiului Braşov.

Iniţiativa campaniei Light It Up Blue (Luminează Albastru) face parte dintr-o acţiune internaţională amplă de folosire a culorii albastru, în încercarea de a atrage atenţia comunităţilor asupra autismului și a drepturilor copiilor cu autism și alte tulburări de dezvoltare.

Un marș de susținere a persoanelor cu autism, o expoziție cu vânzare cu produsele realizate de beneficiarii centrului de zi, dar și un spectacol cu artiști de excepție sunt evenimentele la care Asociația Copiii de Cristal îi invită pe brașoveni pe 2 aprilie.

În prezent, Asociaţia Copiii de Cristal îşi oferă serviciile de terapie ABA, terapie ocupaţională, kinetoterapie, terapie 3C (Concentrare, conştientizare şi coordonare) și terapie prin joc pentru peste 80 de beneficiari, cu vârsta cuprinsă între 2 şi 55 de ani.