Photo Caffe - cafenea pentru iubitorii de fotografie

Iașul este orașul în care s-a deschis prima cafenea din România dedicată fotografilor și iubitorilor de fotografie.

Gabriela Ferenț, Daniela Axinte și Ionel Onofraș sunt trei oameni pasionați de fotografie și de lucruri originale. Ei au avut curajul să vină cu ceva nou în Iași și chiar și în România, căci conceptul de cafenea și studio foto nu mai este de găsit în nici unul dintre orașele din țară.

Photo Caffe a fost deschisă din pasiune pentru cadre bune, dar și din dorința de a veni cu ceva nou în Iași.

Cafenea și studio foto gratuit

La Photo Caffe vei găsi o cafea bună de tot pentru diminețile în care ai nevoie de un imbold aromat sau pentru după-amiezile în care știi că ziua ta încă nu s-a terminat. Iar pentru serile cu conversații lungi, alături de prieteni dragi, cafeneaua te va aștepta cu un vin bun.

Fotografii vor găsi aici un studio foto dotat cu de toate, de care se pot bucura în mod gratuit. Căci, mai presus de profit, scopul Photo Caffe este de a închega o comunitate a fotografilor din Iași, care să se sprijine pentru a-și perfecționa stilul.

Galerie foto pentru iubitorii de frumos

Decorul din Photo Caffe nu este unul static. Pereții sunt acoperiți cu fotografii care, periodic, se vor schimba, în funcție de cei ce vor dori să-și expună acolo operele.

Periodic, se va stabili câte o temă iar fotografii ieșeni vor fi invitați să vină cu fotografii pentru a putea fi admirate de toți clienții cafenelei.

Ateliere dedicate fotografilor

În Iași sunt mult fotografi, atât profesioniști, cât și dintre cei ce vor să învețe pentru a se perfecționa. La Photo Caffe vor avea prilejul să stea împreună, să se întâlnească și să stabilească subiecte de interes ce se vor transforma în workshop-uri.

Scopul cafenelei este de a aduce toți acești oameni împreună și de a crea o comunitate care, la rândul ei, să înceapă să construiască proiecte comune.

Desigur, cafeneaua nu se adresează fotografilor, în exclusivitate. Toți cei ce vor să aibă o experiență diferită decât cele cu care sunt obișnuiți, sunt invitați să treacă pragul Photo Caffe.

  • Unde: str. 14 decembrie 1989, nr. 4
  • Telefon:0722291553
  • E-mail: photo.caffe@yahoo.com

Articol scris de Ines Prodan