3 locuri din Iași perfecte pentru o cină romantică

O cină sub stele Michelin, o priveliște romantică sau un loc retras într-un colț din natură? Ce alegi pentru voi doi?

Atunci când vrei să-i faci o surpriză jumătății tale, când sărbătoriți un eveniment important pentru voi sau când, pur și simplu, vreți să fiți doar voi doi, desprinși de lucrurile de zi cu zi, o cină romantică este binevenită.

Felul de mâncare preferat, un desert delicios, un pahar de vin bun și un loc intim și romantic sunt ingredientele unei cine perfecte alături de persoana iubită.

Cină sub stele Michelin la Chef Galerie

 Chef Tobias Fetz, cooptat de curând în echipa Chef Galerie, a fost mâna dreaptă a unor nume renumite în industria de profil, alături de care și-a dezvoltat tehnica necesară nominalizării în două ipostaze pentru calificarea obținerii unei stele Michelin.

 Alegând Chef Galerie pentru cina voastră romantică vei alege, în același timp, o experiență culinară rafinată și de neuitat. La desert, îți recomandăm Chocolate Molten Lava - prăjitură caldă de ciocolată belgiană fină, servită cu înghețată.

 Cină deasupra Iașului la Restaurant Panoramic

 Pentru o priveliște romantică, îți recomandăm Restaurant Panoramic. Pe lângă preparatele delicioase și servirea impecabilă, veți putea spune că ați luat cina deasupra Iașului.

La lăsarea serii, luminile orașului se văd minunat de la etajul 13 al Hotelului Unirea iar muzica și lumânările completează peisajul, oferindu-vă o experiență frumoasă și de neuitat. La desert, îți recomandăm un mousse din ciocolată neagră alintat cu portocale confiate.

 Cină într-un decor de poveste La Castel

 Dacă vă doriți un loc mai retras, departe de agitația orașului, un loc de poveste, cu aer curat și iarbă proaspătă, vă recomandăm Restaurant La Castel.

 O grădină frumoasă, cu muzică în surdină, separeuri cu un design desprins din basme - acestea sunt detaliile perfecte pentru o cină romantică în doi. La desert, îți recomandăm o delicioasă prăjitură cu ciocolată și vișine sau o porție de papanași cu smântână și dulceață.

Articol scris de Ines Prodan