Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

Sage – loc de poveste

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sage – loc de poveste Share Sage – loc de poveste


Încă de când deschizi ușa, intri într-o poveste. Te lovește un miros de bine și muzica în surdină te îmbie să te așezi la masă și să îți lași gândurile să ți se-adune din nou în cap.

Apoi, o mână de  cuvinte –„ședere plăcută” și „serviți cu plăcere” – îți pot aranja frumos toate simțirile și îți pot alunga orice neliniște.

Sage este locul perfect pentru persoanele boeme. Primele întâlniri, discuțiile profunde sau cele mai sincere și calde confesiuni se potrivesc perfect cu peisajul cafenelei. Cărțile vechi sunt aranjate cu gust pe rafturi, tablourile agățate în cui și un pian care poate fi atins de degetele oricărui vizitatator.

Sage seamănă mai mult cu o casă, decât cu o cafenea. Spațiul intim îți permite să citești în voie ori să lucrezi la diferite proiecte. Cafeaua verde, ceaiurile naturale sau bunătățile dulci au prețuri accesibile, mai importante fiind aici frunțile relaxate, ochii senini și zâmbetele.

Aflată în Fundație, în clădirea Bibliotecii Central Universitale „Mihai Eminescu”, paradoxal, cafeneaua este o oază de liniște, atmosfera plăcută și oamenii primitori fiind doar o parte dintre motive pentru care deabia aștepți să mai revi.

Așadar, dacă vrei să-i arăți orașului că fix în mijlocul nebuniei sale există un loc liniștit, dă o fugă până la Sage. Pe masă te vor aștepta de fiecare dată flori proaspete. 

 

Anca Scutelnicu 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută