Se redeschide parcul de timp liber McQueen

La doar câţva kilometri de Târgu Mureş, însă departe de agitaţia oraşului, într-un mediu natural se află Parcul McQueen, un mic paradis al copilăriei, un loc în care petrecerile din spaţiul de joacă sunt pline de activităţi distractive dar şi educative, o lume aparte, o lume fericită pentru copii, părinţi şi bunici.

Parcul de aventură oferă activităţi sportive şi recreative în aer liber, un mod foarte plăcut de a petrece timpul liber cu familia şi cu prietenii.

Acest loc poate deveni un mic paradis pentru cei mici: excursii, zile de naştere, evenimente organizate cu ocazia terminării anului şcolar, etc.

Locul de activităţi outdoor se întinde pe o suprafaţă mai mare, fiind imprejmuit cu gard de protecţie. Aici copii se pot juca linistiţi la tobogan, trambulina, leagăne, balansoare, fiind locul ideal pentru copii.

Parcul de aventură oferă copiilor prilejul de a-şi testa abilităţile fizice şi curajul în parcurgerea traseuleui. De asemenea, datorită platformelor ce nu depăşesc înălţimea de 2 metri, acest traseu poate fi folosit cu succes şi de cei care au oarecare teamă de înălţime.

Dacă în căldura zilelor de vară te gândeşti la plaje însorite şi vacanţe, poţi lua o pauză de la activitatea cotidiană şi să faci o vizită la piscina din incinta parcului McQueen.

BILIARD, FOTBAL DE MASĂ, WATER-BALL, VOLLEY, BADMINGTON, BASCHET, PERETE DE ESCALADĂ, BUNGEE TRAMBULINĂ, destinat atât copiilor cât şi adulţilor.

Programul de funcţionare este: Luni-Vineri între orele 12:00-18:00

şi Sâmbătă-Duminică între orele 10:00-20:00.

 

Tarife / Preţuri parc: 15 lei / persoană

– cu acces la waterball, bungee
trambulină sau peretele de escaladă.

Pentru copii sub 5 ani intrarea costă doar 5 lei.

Locaţie: Acăţari nr. 123

Contact: 0770 418 769