Terasa Taverna Diavolului

Când ai un copil şi vrei să iei masa în oraş sau să te întâlneşti cu prietenii în oraş, devine foarte importantă locaţia.

Terasa restaurantului Taverna Diavolului vă oferă o soluţie la această problemă, într-un spaţiu colorat şi încărcat de energie pozitivă.

Terasa este destul de spaţioasă şi răcoroasă, şi puteţi merge linistiţi cu copiii, căci sigur vor avea o ocupaţie, alta decât aceea de a se juca cu tacâmurile de pe masă…

Primul lucru pe care orice părinte îl observă odată ce a pășit pe terasă este faptul că există un loc de joacă spațios și bine pus la punct pentru copii: cu fotolii pufoase, o casă mică de jucării, ba chiar și un tobogan.

Amenajată în curtea unei case vechi, a fost renovată recent şi acum arată foarte frumos. În interiorul acesteia se află un restaurant-terasă neconvenţional şi care, serveşte diferite feluri de mâncare şi băuturi.

Inevitabil, atmosfera de aici este boemă dar şi foarte relaxată, oferind modalitatea ideală pentru a scăpa de agitaţia urbană, chiar în centrul oraşului.