Viitorii jurnaliști și specialiști în medicină dentară se pregătesc la Apollonia din Iași

Vrei să fii jurnalist profesionist sau vedetă TV? Dintotdeauna ai admirat ideile creative ale celor mai renumiți publicitari din lume? Ți-ai dorit și tu să fii ca ei?

Sau poate vrei să faci carieră în medicină dentară, tehnică dentară, asistență medicală generală sau balneofiziokinetoterapie și recuperare ?

La Universitatea „Apollonia” din Iași găsești soluția pentru a-ți îndeplini visele. Aici vei găsi atât aparatura necesară, cât și profesori talentați și bine pregătiți ce îți vor ghida pașii spre a-ți fructifica talentul și a deveni ceea ce ai visat.

Științe ale comunicării sau Medicină dentară?

De 25 de ani, Universitatea „Apollonia” din Iași investește resursele în două arii principale: Științe ale Comunicării și Medicină dentară.

În acest an, Apollonia își deschide din nou porțile pentru a primi noi studenți, dornici să cunoască tainele acestor domenii și să devină profesioniști recunoscuți.

Facultatea de Medicină dentară asigură cadrul adecvat și resursele necesare pentru pregătirea practică și teoretică: săli de predare, laboratoare didactice - biochimie, anatomie, fiziologie, farmacologie, biofizică, biomateriale, 4 clinici de specialitate, săli de lucrări practice și de modelaj dotate cu aparatură ultramodernă. Aici găsești specializările: Medicină dentară (30 locuri), Tehnică dentară (30 locuri), Asistență medicală generală (40 locuri) și Balneofiziokinetoterapie (20 locuri).

Facultatea de Științe ale Comunicării este singura facultate din regiunea Moldovei care pune la dispoziție studenților săi un trust de presă, cu o agenție de știri, radio, ziar și o televiziune dotată cu aparatură de ultimă oră. Aici găsești cele două specializări acreditate de ministerul educației: Jurnalism (25 locuri) și Comunicare și relați publice (25 locuri).

Universitatea „Apollonia” - Best Regional University

În decembrie 2013, Universitatea „Apollonia” a primit titlul de „Best Regional University" conferit de European Business Assembly - Oxford, iar în iunie 2014 a primit din partea Societății Europene pentru Cercetarea Calității (ESQR) premiul pentru cele mai bune practici (European Award for Best Practices 2014 in the Gold Category).

Toate aceste premii o recomandă ca una dintre primele opțiuni, atunci când alegi studiile universitare.

Dacă vrei să devii student Apollonia, fă-ți dosarul și depune-l la sediul din Str. Muzicii nr. 2, în perioada 06-29 iulie.

www.univapollonia.ro