The Catelier - o poveste adevărată cu flori și pisici

Catelier este un proiect de suflet, o soluție mai creativă de a motiva oamenii să se implice activ în îngrijirea pisicilor fără stăpân.

Venera și Olti sunt, așa cum ele singure spun, „oameni normali, cu joburi full”, pe care le-a adus împreună creativitatea și iubirea pentru pisici.

Aceste două calități s-au îmbinat armonios în The Catelier, un proiect ingenios de susținere a pisicilor fără adăpost prin vânzarea de decorațiuni migălos realizate din hârtie.

Orice om poate schimba viața unei ființe. Noi ne-am mobilizat cu talentul pe care îl avem de oferit și am pus pe picioare acest „atelier cu pisici”.

Flori pentru pisici

Venera este artista echipei. Ea realizează flori minunate din hârtie pe care cei iubitori de frumos le comandă pentru decorarea petrecerilor, pentru buchetele de mireasă, aranjamentele lumânărilor de botez, mărturii și multe altele.

Toate fondurile obținute din vânzarea florilor merg către pisici. Mai exact, pentru a susține activitatea de salvare și fostering (cazare) a pisicilor abandonate.

Donații pentru pisici

Pe lângă fondurile strânse din vânzarea de flori din hârtie, fetele de la Catelier primesc și donații de la oamenii frumoși care trec în vizită pe la ele, pentru o „terapie pisicească”.

Povești alintate cu pisici

Una dintre poveștile apropiate de sufletul fetelor este cea a unei mămici care, într-o zi ploioasă de mai, și-a dorit să adopte o pisică pentru fetița ei, diagnosticată cu autism. Însă fetița s-a lipit așa de tare de doi pisici, încât a fost imposibil de refuzat.

De atunci, în fiecare săptămână, mama trimite poze și filmulețe cu cei trei prieteni nedespărțiți care se joacă și citesc cărți împreună.

Evenimente pisicești

Din când în când, Venera și Olti organizează evenimente de strângere de fonduri pentru pisici. Într-un mod creativ și original, fetele încurajează implicarea oamenilor în activitatea Catelier.

www.thacatelier.blogspot.com

Articol de Ines Prodan