Restaurant Indigo

Țin minte primul preparat pe care l-am gustat la restaurantul Indigo, în urmă cu aproape 4 ani: Tikka de pui, preparat în cuptorul indian Tandoori, bucățele aromate de pui, servite cu marinată tikka, ușor iute. Un deliciu de care nu m-am putut despărți multă vreme, cu fiecare ocazie, reveneam la Indigo pentru a-mi comanda același fel savuros de mâncare. Pentru că sunt o fire curioasă, nu a trecut multă vreme până Madras, fragedele bucățele de pui în sos curry Madras roșu condimentat, specific Indiei de Sud completându-se perfect cu aromatul orez cu șofran. Tiranga Kebab, o combinație de pui Tikka (uşor iute), Haryali Tikka (uşor iute) și Malai Tikka (deloc iute) în culorile steagului indian: portocaliu, verde, alb, este ultima mea pasiune gastronomică, pe care v-o recomand cu căldură. Desertul Gulab Jamun, adică găluștile din aluat fierte în lapte, servite fierbinți în sirop dulce trebuie neapărat încercate, mai ales dacă iubiți deserturile originale, diferitele de clasicele prăjituri pe care le găsiți în orice restaurant. Acordați-vă timp, studiați cu atenție meniul Indigo, iar în momentul în care aveți și cea mai mică întrebare, nu uitați că alături de voi se află un personal bine pregătit, care vă va recomanda acele preparate care vor fi cu siguranță pe placul vostru! 

 

Restaurant Indigo 

Piezișă 10

Orar:

Luni – Duminică: 12.00 – 23.00

Telefon: +40 364 142 306

www.indigorestaurant.ro

https://www.facebook.com/IndigoRestaurant

 

 

"Suntem determinaţi să devenim veritabili ambasadori ai bucătăriei indiene, şi totodată prima alegere în ceea ce priveşte restaurantele casual cu specific indian din Cluj-Napoca”.

 

Echipa Restaurantului Indigo