Operațiunea Hunter Killer

De ce să-l vezi?
Un deliciu pentru fanii filmelor de acțiune, sub suflarea fierbinte a exploziei.

„Hunter Killer” (inspirat din romanul „Firing Point” scris de Don Keith și George Wallace) , în regia lui Donovan Marsh (care a regizat în trecut „Avenged” (2013), „Dollar$ + White Pipes” (2005) și „Spud 2: The Madness Continues” în anul 2013), oferă din prima un indiciu asupra calității cinematografice a acestui thriller, avându-l printre personajele principale pe Gary Oldman, prezent în lumea filmului de la „Dracula” al lui Bram Stoker (1992) până la „The Dark Knight” (2008). 

De asemenea, actrița Linda Cardellini, cea care a jucat în filmul ce a stârnit multe controverse, anume „Brokeback Mountain” (2005), dar și în „Avengers: Age of Ultron” (2015).

Din trailer putem intui că acțiunea se va petrece, în mare parte, sub gheață, iar punctul central este submarinul american, care va urma cursul neobișnuit al filmului. Se încearcă stoparea unui nou război mondial, iar acest lucru înseamnă salvarea președintelui rus și menținerea acestuia în viață, o luptă pe care personajele o duc cu toate puterile și pe care nu știm dacă vor reuși să o câștige, dar pe care ne-am dori, dacă suntem de partea băieților buni. De asemenea, suntem martorii unei posibile lovituri de stat. Fiecare latură a trailerului pare să dezvăluie o expresie distructivă a omului în contextul social al lumii, o tematică actuală și de interes, așa că fiecare aspect de acest fel adaugă câte un motiv în plus pe lista celor cu „de ce să-l vezi”.

Durată: 121 minute
Regie: Donovan Marsh
Cu: Gary Oldman, Gerard Butler, Caroline Goodall,