Șase lecții de dans în șase săptămâni - on-line | #stațiacasă, la teatru!

Teatrul de Artă București: „Suntem on-line! În luna martie, patru dintre spectacolele Teatrului de Artă București vă așteaptă la doar un clic distanță. E modul nostru de a vă mulțumi că sunteți spectatorii noștri, ne-ați rămas alături și ne sprijiniți.

Ce trebuie să faceți?
În ziua și la ora anunțate:
1. intrați pe pagina de Facebook - Teatrul de Artă București
2. dați clic pe video-ul programat și vă bucurați de spectacol”

Lily Harrison, văduva unui preot baptist, îşi angajează un profesor de dans, la domiciliu, pe Michael Minetti. Între Lily şi Michael sar scântei de la prima întâlnire. Se mint, se agrsesează şi se ironizeză reciproc, dar de-a lungul celor şase săptămâni, în timpul orelor de dans, Lily şi Michael, amândoi cu mult umor, temperament, dar şi sensibilitate, ajung să se cunoască, să se respecte şi să-şi îmbogăţească viaţa cu o mare şi frumoasă prietenie. Piesa e o comedie bine scrisă, cu un dialog alert şi plin de haz, dar şi cu momente duioase, surprize şi răsturnări de situaţii, muzică şi dans.

Premiera absolută a piesei „Six Dance Lessons in Six Weeks” a avut loc la Geffen Playhouse în Los Angeles, apoi s-a mutat pe Broadway.
Între timp s-a jucat, cu succes, în peste 24 de ţări. În 2014 a avut loc și premiera filmului „Six Dance Lessons in Six Weeks” cu  Gena Rowlands şi Cheyenne Jackson.

Richard Alfieri a câştigat de două ori premiul Writers Guild Award şi a fost nominalizat pentru Emmy Award.

Cu: Victoria Cociaș și George Constantinescu
Scenografia: Romulus Boicu
Coregrafia: Mihai Petre
Regia: Lavinia Jemna Oltenau

Premiera: 2 noiembrie 2018