Hustlers: Striptease pe Wall Street 2D

De ce să-l vezi?

Hustlers este tentant, provocator și are o poveste care trebuie spusă.

Hustlers este bazat pe un articol din The Cut, “The Hustlers at Scores”, scris de Jessica Pressler în 2015, după ce a vorbit cu Barbash și Keo, două dintre femeile care au jefuit clienții înstăriți de pe Wall Street. Filmul urmărește un grup de striperițe din Manhattan, New York, care complotează împotriva clienților bogați, lăsându-i fără bani. Femeile sunt hotărâte și nemiloase în acest demers. Împreună, acestea golesc cardurile de credit ale bărbaților și, în unele cazuri, le distrug viețile sociale. În concepția grupului feminin, bărbații fură de la toată lumea, deci nu s-ar simți vinovate dacă ar fura de la ei și le-ar da și o lecție. Ne-am putea gândi la acest film ca la un Robin Hood contemporan, unul… erotic.

Filmul este regizat de Lorene Scafaria (“The Meddler”) și, din spusele acesteia, abordează teme ca rolul femeii și al bărbatului în societate sau valorificarea unei ființe umane, în funcție de context.

Cântăreața nominalizată la premiile Grammy, J-Lo, va fi Ramona, liderul grupului (personaj bazat pe reala striperiță Samantha Barbash), iar starul din “Crazy Rich Asians”, Constance Wu, o va interpreta pe Destiny (Roselyn ‘Rosie’ Keo).  Din distribuție mai fac parte Julia Stiles (“Riviera”), Lili Reinhart (“Riverdale”), Keke Palmer (“Scream Queens”) și Cardi B, care va juca în primul său film. Echipa de producție este, de asemenea, impresionantă, avându-I pe Will Ferrell și Adam McKay, cei din spatele filmelor “Anchorman” și “Step Brothers”.

Hustlers

Regia: Lorene Scafaria
Cu: Jennifer Lopez, Constance Wu, Julia Stiles
Gen film: Dramă
Durata: 107 minute
Premiera în România: 27.09.2019
Distribuitor: Vertical Entertainment

Rulează la: