Paradise Hills 2D

De ce să-l vezi?

Cu o distribuție impresionantă, “Paradise Hills” înfățișează o lume distopică, intrigantă, care îți atrage imediat atenția.  

Paradise Hills este regizat de Alice Waddington, fiind debutul regizoral al acesteia și a avut premiera mondială la Sundance Film Festival. În distribuție îi întâlnim pe Emma Roberts, Danielle Macdonald, Awkwafina, Jeremy Irvine, Arnaud Valois, Eiza González și Milla Jovovich. Emma Roberts, cunoscută pentru filme ca “We’re the Millers”, “The Art of Getting By” și “Nerve”, o va interpreta pe Uma, iar Macdonald, Awkwafina, Irvine, Valois, González și Jovovich vor fi Chloe, Yu, Markus, Son, Amarna și Ducesa.

Uma se trezește pe o insula mediteraneeană, la Paradise Hills, locul unde familiile înstărite își trimiteau fetele pentru a se perfecționa. Această clinică este condusă de misterioasa ducesă, care are grijă ca totul să funcționeze după programul stabilit – lecții de canto, tratamente de înfrumusețare, ore de gimnastică și diete stricte. După toate acestea, transformarea este garantată, iar progresul este vizibil. Uma începe să se împrietenească cu rezidentele Chloe, Yu și Amarna, integrându-se în această comunitate, însă curând va descoperi că în spatele acestui loc superb se ascunde un secret sinistru. Uma și noile prietene încearcă să scape din acest loc, până nu e prea târziu.

“Paradise Hills” are o atmosferă de basm, în care totul pare a fi perfect. Dar știm foarte bine că în spatele acestor aparențe, se ascunde întotdeauna ceva înspăimântător, așa cum am văzut și în filmul “Midsommar”, în regia lui Ari Aster, lansat tot anul acesta. Personajul principal, interpretat de Roberts, își va da seama de acest camuflaj și va încerca să găsească o cale de a evada din acest coșmar.

Paradise Hills 2019

Regia: Alice Waddington
Cu: Eiza González, Milla Jovovich, Emma Roberts, Awkwafina, Danielle Macdonald
Gen film: Fantastic
Durata: 94 minute
Premiera în România: 25.10.2019
Distribuitor: Ro Image 2000

RULEAZĂ LA: