O nouă poveste de Crăciun 2D

De ce să-l vezi?

Last Christmas” este filmul care te va introduce în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Chiar dacă ne-am obișnuit cu Emilia Clarke zburând cu dragonii prin universul “Game of Thrones”, este timpul ca aceasta să-și ia zborul și în alte proiecte. “Last Christmas” ne-o prezintă pe Clarke în rolul lui Kate, alături de Tom, interpretat de Henry Goldin (Nick Young din “Crazy Rich Asians”). Este regizat de Paul Feig, creatorul filmelor “A Simple Favor” (2018), “Ghostbusters” (2016), “Spy” (2015), “The Heat” (2013) și “Bridesmaids” (2011), după un scenariu de Emma Thompson (“Sense and Sensibility”, “Bridget Jones’s Baby”), laureată la Oscar.  

Emilia Clarke își pune costumul de elf și lucrează la un magazin tematic, în rolul lui Kate. Viața ei este o înșiruire de decizii neinspirate, iar jobul nu face decât să o întristeze și mai mult. Încercând să uite trecutul care aproape i-a adus moartea, cu presiunea zilnică a părinților și cu fiecare zi în care își pierde tot mai mult încrederea în sine, Kate se afundă tot mai mult în depresie. Această monotonie agonizantă va lua sfârșit, însă, în momentul în care îl întâlnește pe Tom (interpretat de Henry Golding), care îi redă speranța.

“Last Christmas/ O nouă poveste de Crăciun” are fundalul musical asigurat de George Michael, incluzând piesa care îi dă și titlul. Filmul aduce în premieră un nou proiect musical înregistrat de faimosul artist. Producătorii acestei comedii romantice sunt David Livingstone, Emma Thompson, Paul Feig și Jessie Henderson, iar Sarah Bradshaw este producător executiv.

Last Christmas

Regia: Paul Feig

Cu: Emilia Clarke, Emma Thompson, Henry Golding, Michelle Yeoh

Gen film: Comedie, Romantic, Dragoste

Durata: 103 minute

Premiera în România: 15.11.2019

Distribuitor: Ro Image 2000