Băieți răi pe viață 2D

De ce să-l vezi?
Pentru că Will Smith și Martin Lawrence pornesc într-o ultimă misiune, care nu trebuie ratată.

Filmul „Bad Boys” este încă un exemplu clasic de „buddy cop action comedy”, un gen atât de prolific și care și-a lăsat bine amprenta pe anii ‘90.

Și, cum retro e acum la modă și multe dintre hiturile de atunci au primit în acest deceniu remake-uri sau continuări, „băieții răi” mai urcă pentru o ultimă dată pe marele ecran, în ceea ce pare filmul de pensionare pentru personajele jucate de Will Smith (51 de ani) și Martin Lawrence (54 de ani).

Rețeta acestei părți este și ea una clasică: unul dintre parteneri (Mike - Will Smith) refuză să-și accepte vârsta reală și încă se comportă ca și când și-ar retrăi tinerețea; pe de altă parte, celălalt (Marcus - Martin Lawrence) pare să se fi resemnat și să-și ia un pic prea în serios rolul de aproape-pensionar. Bineînțeles, primul îl va trece pe cel de-al doilea prin tot felul de chinuri și aventuri cu împușcături (avem un trailer care să demonstreze asta) care vor fi la un pas de la a-i face inima să se oprească, însă doar pentru ca la final cei doi să se echilibreze, să facă schimb de energii, de mentalități, să se completeze și, pentru o ultimă dată, să învețe lecții importante unul de la altul.

Bad Boys for Life/ Băieți răi pe viață

Regia: Adil El Arbi, Bilall Fallah

Cu: Will Smith, Martin Lawrence

Gen film: Acţiune, Comedie, Crimă, Thriller

Premiera în România: 17.01.2020

Distribuitor: InterComFilm Distribution