Complexul Brâncovenesc de la Mogoșoaia

Începând de pe 15 mai 2020, porțile Complexului Brâncovenesc de la Mogoșoaia se vor deschide pentru vizitare.

Avem rugămintea să păstrați distanța și să purtați măști și mănuși! De asemenea, vă rugăm să colaborați cu personalul muzeului pentru ca vizita dumneavoastră să se desfășoare în condiții de maximă siguranță.
Ne putem bucura de frumusețea acestui domeniu având grijă de noi și de cei din jur! Mai multe despre măsurile de prevenție AICI.

Vă așteptăm să călătorim împreună prin parcul istoric și prin cel nou, prin grădina italiană, prin grădina cu iriși, prin grădina englezească dispusă pe platoul în trepte din fața palatului brâncovenesc sau prin grădina secretă.

Încă de la sosirea pe Domeniul Brâncovenesc, natura vă întâmpină pe aleea care conduce spre biserică și Turnul Porții, Curtea de Onoare în care puteți admira și vizita Palatul Brâncovenesc, Cuhnia, Ghețăria, Foișorul și Pivnița Domnească. Aleea este umbrită de castanii seculari și aici puteți zăbovi la o lectură în Biblioteca “Martha Bibescu” sau aveți posibilitatea de a vizita Magazinul Suvenir. Odată ajunși la biserica închinată Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, paraclis al curții în vremea lui Vodă Brâncoveanu, vă puteți plimba prin prima grădină, cea italiană, ale cărei poteci sunt din cărămidă și piatră. 

Echipa Centrului Cultural Palatele Brâncovenești vă așteaptă cu drag și mult dor! Păstrați distanța recomadată și purtați masca de protecție în spațiile de expoziție!