Concert Berti Barbera & Nicu Patoi: Blue Drops @ Brașov Jazz & Blues Festival

Concert Berti Barbera & Nicu Patoi: Blue Drops - Preluare din Brașov Jazz & Blues Festival, ediția a VIII-a 2020 - online, pe Raiffeisen Bank România Art Project | Perioada de difuzare: 23 noiembrie – 6 decembrie 2020

Link concert: https://art.raiffeisen.ro/muzica/concert-berti-barbera-nicu-patoi-blue-drops-romania/

Cu: Berti Barbera – percuție, harmonica și vocal, Nicu Patoi – chitară

Cel de-al patrulea concert din seria Brașov Jazz & Blues Festival (ediția a VIII-a, 4-6 septembrie 2020) în Stagiunea Virtuală este reprezentația Berti Barbera & Nicu Patoi: Blue Drops (România). Concertul va fi publicat începând de luni, 23 noiembrie 2020, ora 19.00 și va fi disponibil până pe data de 6 decembrie.

”Blue Drops” este considerat unul dintre cele mai bune produse de blues acustic din România, creat și interpretat de doi dintre cei mai titrați muzicieni autohtoni: Berti Barbera și Nicu Patoi. Bucurați-vă de un concert de blues, cu soundul mai multor instrumente care creează stiluri și stări, cu doar doi artiști pe scenă construind o singură lume, aceea a sunetelor sincere și bine articulate. O delectare pentru orice iubitor de specialități muzicale, o bucurie pentru oricine primește divertismentul de calitate și arta muzicală cu deschidere.