Winter Pride

2020 a fost probabil unul dintre cei mai dificili și încărcați ani din ultima perioadă. Adaptarea a fost cu siguranță cuvântul de bază pentru fiecare dintre noi. A fost și anul în care a trebuit să reinventăm înțelesurile cuvântului „împreună” și să reimaginăm feluri prin care să ne adunăm, să ne educăm și să ne bucurăm în cadrul comunității noastre.

Pentru că sfârșitul acestui an este foarte aproape și din păcate nu am putut să ne vedem în această vară la Pride, ne-am gândit să aducem o parte din energia acelui moment mai aproape de fiecare dintre noi.

Winter Pride-ul care va avea loc online între 10 - 19 decembrie este un maraton de conferințe, filme, piese de teatru, workshop-uri, lansări de carte, turnee de gayming și performance-uri queer, dar mai important decât orice, e de fapt o mare îmbrățișare virtuală pe care o extindem către toată lumea, o îmbrățișare cu atât mai călduroasă cu cât știm că perioada sărbătorilor e una dintre cele mai dificile perioade din an pentru comunitatea noastră.

Program complet AICI

Vizionare filme: AICI

Acces gratuit

Suntem aici. Departe, dar tot împreună. Neocupând străzi fizice, dar celebrându-ne existența în fiecare zi, chiar din casele noastre. Noua normalitate începe tot ÎMPREUNĂ.

Cumpără bilete