Camera Albă

Începem anul 2021 cu un nou spectacol al Teatrului Improbabil. Victoria Răileanu și Cabiria Morgenstern sunt vocile din „Camera Albă”. 

Teatrul Improbabil își continuă micro-stagiunea cu cel de-al doilea spectacol de teatru sonor—„Camera Albă”. Premiera va avea loc în prima seară de duminică a noului an, de la ora 20:00. „Camera Albă” rămâne deschisă doar 24h și este indicat să o vizitați de pe canapeaua/fotoliul propriu doar cu căștile la urechi, pentru o experiență completă.

„Ana se duce la o petrecere și rămâne însărcinată. Față în față cu noua ei realitate, trebuie să facă o alegere: să rămână în camera ei sau în lumea în care trăiește? Pe parcursul spectacolului, poartă conversații cu burta ei, încercând să-și dea seama ce să facă.”

„Toți avem camera noastră albă. E un spațiu în care nu e loc pentru politică, religie, teorii și instituții. Poți reveni an după an, dar camera rămâne neschimbată. Te așteaptă. Respiră cu tine. Iar înăuntru se aud doar valurile care se sparg de mal, și atât.”, spune Irisz Kovacs, regizoarea spectacolului.

Ne auzim din „Camera Albă” duminică 3 ianuarie, pe canalul de Youtube al Teatrului Improbabil. Mai multe detalii despre spectacolele și echipa Teatrului Improbabil găsiți pe paginile de Facebook și de Instagram.