Oktoberfest Brașov 2021

Ți-e dor să te bucuri DIN NOU de amintiri spumoase alături de prietenii tăi în cele 11 zile de festival al berii la Brașov?

Mai e puțin și ne distrăm #împreună la Oktoberfest Brașov. Notează perioada 2- 12 septembrie 2021!

Dragi prieteni, așteptarea a luat sfârșit! A venit momentul să cântăm DIN NOU împreună Zicke Zacke HOI HOI HOI la o nouă ediție Oktoberfest Brașov.

A venit momentul să ne reconectăm, chiar și-n aceste vremuri mai dificile pentru a scrie un nou episod al celui mai mare festival al berii din România la Brașov. A venit momentul să te invităm la ediția cu numărul 12, poate cea mai așteptată și dorită ediție, după atâta pauză de la distracție și socializare. Am așteptat să crească din nou spuma la bere, să ne putem bucura DIN NOU de concerte, concursuri, distracție spumoasă, de cârnatul XXL și deliciile culinare bavareze și de ce nu, de aminitiri noi alături de prieteni la umbra unei beri proaspete și reci de la Ciucaș. A venit momentul să depănăm amintirile celor 11 ediții și să lăsăm spuma să crească pentru a scrie altele noi!

Unde? În cortul Wiesenzelt amplasat pe zona fostului Stadion Municipal în perioada 2- 12 septembrie 2021, între orele 11.00 - 23.00.