Película Fiesta – film, dans și muzică

PELICULA - IBERO AMERICAN FILM EXPERIENCE editia a 6-a vă invită la Película Fiesta – film, dans și muzică pe 11 și 12 septembrie, între 17.00-22.30, la Verde Stop Arena.

Zilnic, între 17:00 și 19:00, un DJ va întreține atmosfera cu ritmuri de bossanova, salsa și rumba reinterpretate, iar seara zilei de sâmbătă aduce demonstrații de tango argentinian și concerte de muzică argentiniană susținute de Habanegra și Jose Almar.

Duminică spectatorii se pot bucura de demonstrații de tango argentinian și dansuri cubaneze, iar concertele vor fi susținute de Gabriela Costa și Alex Man (muzică braziliană) și Yury Meza (muzică peruviană).

În zona de ateliere pentru copii, zilnic, între 17:00 – 20:30, cei mai mici spectatori ai Películei pot participa la workshop-uri de coronițe din flori, de codițe colorate și de facepainting inspirat din sărbătoarea mexicană Dia de Los Muertos. Accesul copiilor sub 10 ani este gratuit.

Zona de lounge a Librăriei Humanitas aduce la Película Fiesta o selecție de autori din Columbia, Peru, Portugalia; Mexic, Argentina, Brazilia, Chile, Cuba și Spania dar și povești din America Latină: pe 11 septembrie cu scriitorul Marius Chivu, autorul cărții Trei săptămâni în Anzi și pe 12 septembrie cu călătoarea Diana Pavlenco.

În cadrul evenimentului de la Verde Stop Arena se va regăsi și un mic pop-up show cu designeri de haine colorate, numai bune pentru călătoriile cu gândul pe meleaguri îndepărtate și accesorii și bijuterii inspirate de motivele sud-americane.

Programul complet al Película Fiesta este disponibil pe pagina de Facebook a festivalului și pe eventbook, iar biletele vor putea fi achiziționate de pe eventbook.ro.

Prețul biletului este de 50 lei/zi, copiii sub 10 ani au acces gratuit.

Cumpără bilete