Iubire cu năbădăi

REGIA: Șerban Puiu;

ÎN DISTRIBUŢIE: Serenela Mureșan, Mihai Coman, Cătălin Pătru, Codruța Vasiu/ Cristina Blaga, Iulia Popa/ Alexandra Șerban, Ioan Paraschiv/ Tudor Răileanu;

durata aproximativă: 1h 30min 

„Iubire cu năbădăi” este una din cele două comedii puse în scenă în această vară de regizorul Șerban Puiu la Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu. Spectacolul este o adaptare după textul „Don’t dress for dinner” scris de dramaturgul francez Marc Camoletti.

Acțiunea spectacolului „Iubire cu năbădăi” se desfășoară într-o fermă recondiționată și transformată în locuință, din apropierea Parisului. Robert, unul din personajele principale, pune la cale o întâlnire amoroasă cu amanta în condițiile în care soția urmează să își viziteze mama pe durata weekend-ului.

Încurcăturile încep să se țină lanț după ce soția amână vizita la mama sa pentru a-l revedea pe prietenul cel mai bun al soțului, care urmează să vină în vizită, și care se dovedește a fi amantul ei.

Rezolvarea acestei situații extrem de complicate urmează să o descoperiți pe scena Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu începând cu luna septembrie, odată cu deschiderea stagiunii 2016-2017.